Podzemlje u strahu da pevačica ne propeva: Detalji istrage o zaplenjenom arsenalu u Novom Sadu i Bajmoku

Autor:

Hronika

18.10.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Radojka Kecman (25) i državljanin Švedske Svetozar Živković (59), u čijim stanovima su zaplenjeni arsenali oružja, u subotu bi trebalo da budu saslušani, a u novosadskom podzemlju zavladao je strah da bi ona mogla da propeva!

RepublikaFoto: instagram.com/rada_kecman
Radojka Kecman

- Kecmanova je u očaju nakon hapšenja. Sve vreme plače, pa bi mogla i da propeva. Plaši se zatvora, pa bi mogla da otkrije policiji čije je zapravo oružje koje je krila u svom stanu, kao i za šta je bilo namenjeno. Pojedine puške bile su premazane lakom, što se uglavnom radi kada se priprema neka likvidacija, pošto se na taj način lakše uklanjaju tragovi. Trenutno je zavladala opšta panika u podzemlju iz straha da će biti još hapšenja - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on Aug 17, 2019 at 11:24am PDT

Jedna od pušaka bila premazana lakom, što se radi kada se priprema za likvidaciju

Podsetimo, Kecmanova je uhapšena nakon što je policija upala u njen stan u Novom Sadu i u njemu zaplenila dve automatske puške.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Policija je potom upala i u stan Živkovića u Bajmoku kod Subotice i pronašla 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje, deset prigušivača, municiju, telefone i laptop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on Nov 11, 2017 at 12:10pm PST

Družila se s estradom

Kecmanova je uglavnom nastupala po klubovima i kafićima u Novom Sadu. Prema fotografijama koje je objavljivala na Instagram profilu, družila se sa velikim brojem ljudi sa estrade poput Tamare Đurić, starlete Nataše Šavije, Ace Lukasa, Bube i Džale... Iako imaju zajedničku sliku, Tamara Đurić je juče tvrdila da je ne poznaje i kazala da su se "verovatno zatekle na istom događaju".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading