Autobus na liniji 42 napravio opšti haos na Kanarevom brdu: Vozač nije znao gde udara - složio dva automobila, a jedan smrvio

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

18.10.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšti haos dogodio se sinoć oko 22.00 časa kada je autobus na liniji 42, u Ulici Pere Velimirovića na Kanarevom brdu, "pokupio" tri automobila koja su bila parkirana.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon udarca autobusa na liniji 42, koju pokriva Konzorcijum privatnih prevoznika, automobili su prosto nabacani jedan na drugi, što svedoči da se vozilo gradskog prevoza kretalo prilično velikom brzinom.

Autobus je jedan od automobila uspeo da popne na krov drugog vozila, dok je treće skoro potpuno smrvljeno sa obe strane. Srećom, kako saznajemo, uprkos prilično dramatičnim slikama, u ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih.

Šta je bio uzrok ovog incidenta utvrdiće detaljna istraga pošto je policija izvršila uviđaj na licu mesta, a nešto više znaće se i nakon razgovora vozača sa nadležnima iz njegove firme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading