OSUĐENI SRPSKI "PINK PANTERI": Evo kolika robija čeka članove najpoznatije bande pljačkaša!

Autor: informer.rs

Hronika

17.10.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica srpskih "Pink Pantera" koji su 2017. godine opljačkali dve zlatare u Cirihu i Luganu iz kojih su ukrali satove i nakit vredan više od 600.000 evra, osuđeni su na ukupno 15 godina robije.

RepublikaFoto: printscreen/corriere tv
Hapšenje u Italiji

Švajcarski mediji nisu preneli imena osuđenih, ali su podsetili na koji način je došlo do pljačke.

- Naoružani razbojnici su u februaru 2017. godine ušli u juvelirnicu "Rindermarket" u starom Cirihu i sa nekoliko udaraca savladali radnika. Oni su ga zatim oblepili trakom i vezivali mu ruke. Isto to su uradili i mušteriji koja je u tom trenutku bila u radnji - navode tamošnji portali.

Oni su iz zlatare pobegli sa 68 luksuznih satova, čija je vrednost procenjena na 330 hiljada evra.

- Isti "Panteri" su u aprilu te godine upali u juvelirnicu u Luganu. Ponovo su na sličan način savladali i onesposobili radnika i oteli nakit vredan 286.000 evra. Prilikom bekstva, policija im je preprečila put, ali su oni nasrnuli i povredili jednog policajca pre nego što su uhapšeni - naveli su mediji.

Inače, dvojica pljačkaša koja su učestvovala u oba razbojništva su dobro poznati i srpskoj policiji,. Interesantno je da je jedan od njih sin bivšeg srpskog sportiste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading