Lopovi ga ojadili dok se on borio za medalju

Autor:

Hronika

19.09.2017

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je košarkaški reprezentativac Vlada Lučić branio boje naše zemlje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, nepoznati lopovi obili su mu i opljačkali stan u Beogradu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dok je Lučić krvario za Srbiju lopovi ga ojadili

Tipovan

Kako Srpski telegraf saznaje, po povratku u zemlju s takmičenja na kom su se naši košarkaši okitili srebrnim odličjem Lučića je sačekalo neprijatno iznenađenje.

Košarkaša dočekalo neprijatno iznenađenje po povratku kući u Beograd. Lopovi mu odneli sve što su stigli, pa čak i patike.

- Razbojnici su očigledno tipovali njegov stan znajući da je van zemlje i kada su bili sigurni da u njemu nema nikog, krenuli su u krađu. Najpre su presekli žičanu ogradu i ušli u dvorište. Nakon toga su došli do balkonskih vrata, koja su otvorili šrafcigerom, i počeli premetačinu po stanu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, lopovi su odneli sve što im je došlo pod ruku!

- Izvršili su premetačinu u prizemlju kuće i odneli sve od predmeta što je bilo vredno. Nakon toga su se popeli na sprat i počeli da vršljaju po stvarima. Tražili su novac i nakit, ali nisu prezali da ukradu i garderobu. Odneli su mu čak i patike - dodaje naš izvor.

Očigledno se radi o profesionalcima koji su uspeli neprimetno da uđu u kuću i pored alarma

Kako navodi, očigledno se radi o profesionalcima koji su uspeli neprimetno da uđu u kuću i pored alarma.

- Sistem za uzbunu se nije aktivirao. Nema sumnje da su bili dobro pripremljeni. Pretpostavljamo da su razbojništvo počinili u noćnim časovima jer niko od komšija nije primetio ništa čudno. Nakon izvršene pljačke su napustili kuću i pobegli u nepoznatom pravcu - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Kamere

Odmah po dojavi, policija je izašla na uviđaj, a ubrzo su stigli i forenzičari koji su pokušali da uzmu otiske i tragove koje su lopovi ostavili za sobom. Takođe, uzeti su snimci sa bezbednosnih kamera na okolnim kućama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading