Siledžije ostaju iza brave: Ocu i sinu iz Vranja određen pritvor

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

15.10.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draganu S. (51), koji je sa sinom Nemanjom S. (24) u noći između nedelje i ponedeljka drvenim palicama pretukao Bobana M. u Vranju, određen je pritvor do 30 dana, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Tuča u Vranju 

Pritvor je određen i Milošu Đ. (34) koji je nekoliko sati ranije sa Bobanom M. i još dva mladića pretukao Nemanju S. i naneo mu teške telesne povrede, nakon čega je mladićev otac odlučio da "uzme pravdu u svoje ruke" i obračuna se sa napadačima na sina.

Kako saznajemo, Dragan S. uhapšen je zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Drami koja je šokirala srpsku javnost prethodila je tuča i napad na dvadesetčetvorogodišnjeg Nemanju S. u kafiću "Plato 017" u Vranju. Naime, oko 2 sata posle ponoći na Nemanju su, iz za sada nejasnih razloga, nasrnuli Miloš Đ. (34), Boban M. (42), Lazar Đ. (24) i Đorđe Č. (31). Oni su Nemanji naneli teške telesne povrede glave, i kako kažu meštani, polomili mu zube!

Kako "Blic" saznaje, sva četiri napadača na mladića od ranije su poznata policiji po nasilničkom ponašanju i raznim krivičnim delima.

Povređeni Nemanja, nakon napada otišao je kući i svom ocu Draganu S. ispričao šta se dogodilo i ko ga je napao. Pomahnitali otac seo je sa sinom u automobil i po Vranju se vozio kako bi našao napadače na svog sina.

 

 

Ispred pekare u gradu njih dvojica primetili su dvojicu, od četvorice napadača na Nemanju. Tada se Dragan S. svojim automobilom zaleteo pravo na Bobana M., koji je u tom trenutku sa još nekoliko ljudi, stajao ispred pekare. Automobilom ga je zakucao u frižider ispred pekare i oborio ga na zemlju.

Kako se vidi na snimku sa sigurnosne kamere, koji je ekskluzivno objavio "Blic", dok je Boban M. ležao na zemlji iz automobila istrčali su Dragan i Nemanja i drvenim palicama odmah počeli da biju oborenog muškarca po telu i glavi.

Sudeći po snimku, Dragan je gotovo sve vreme tukao Bobana dok je povređen ležao na zemlji i pokušavao da se zaštiti rukama, a njegov sin Nemanja, koji je nekoliko sati ranije pretučen, palicom je nasrnuo i na Miloša Đ. koji ga je ranije tukao.

Nemanja S. sumnjiči se za nanošenje lakših telesnih povreda Bobanu M. i Milošu Đ. Dok se njegov otac Dragan tereti za nanošenje teških telesnih povreda Bobanu.

Krivične prijave podnete su i protiv Miloša Đ, pretučenog Bobana M., Lazara Đ. i Đorđa Č. zbog nanošenja teških telesnih povreda Nemanji S. zbog čega je ovaj sukob kasnije eskalirao.

Prema navodima iz Zdravstvenog centra Vranje, povređeni B. M. nije više životno ugrožen.

- Pet osoba je zatražilo pomoć, od toga jedna teško povređena, povrede opasne po život, a četvoro je lakše povređeno. B. M. je operisan, imao je naprslu slezinu, nakon intervencije nije više životno ugrožen i na intenzivnoj je nezi - kažu u ZC Vranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading