SRPKINJA UHAPŠENA U RUMUNIJI: Bodibilderka švercovala marihuanu

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

14.10.2019

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska bodi-bilderka Olivera U. (39) uhapšena je u Rumuniji zbog sumnje da je učestvovala u švercu 750 kg kanabisa, vrednog skoro devet miliona evra.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osim bilderke, koja je 2015. bila mis bikini Jagodine, uhapšena su još dva naša državljanina.

Skoro tona kanabisa otkrivena je prošle nedelje na graničnom prelazu iz Bugarske u Rumuniju. Kombi, za čijim je volanom bio Srbin, zaustavila je policija zbog rutinske kontrole.

Tokom pregleda pronađene su bele vreće u kojima se nalazila supstanca sa mirisom kafe. Nakon otvaranja jednog džaka utvrđeno je da je reč o kanabisu.

Zajedno sa kombijem koji je ušao u Rumuniju, na granici se pojavio i BMW registrovan u Staroj Pazovi. U njemu su bili M.D. i Olivera U., a lisice su stavljene i njima.

Kako se sumnja, oni su bili zaduženi da prate i obezbeđuju veliku količinu droge. Nameravali su da iz Rumunije pređu u Mađarsku.

Tužilaštvo je tražilo da im se odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da su učestvovali u organizovanom međunarodnom švercu droge. 

Uhapšena Olivera tamiči se u kategoriji bikini fitnes. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading