Smederevac pronađen obešen! 8 dana Markovo telo visilo na drvetu, majka sluti na užasan zločin

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

14.10.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Marka Petkovića (39) iz Smedereva, čiji je nestanak prijavljen početkom oktobra, pronađeno je obešeno o jedno drvo u šumi kod Petrovca na Mlavi.

RepublikaFoto: Photo by Eva Blue on Unsplash
Foto: Ilustracija

Telo su prve uočile drvoseče, kada su u subotu došle u seču drva i o tome su odmah obavestile policiju. Tokom uviđaja, utvrđeno je da telo visi na grani na oko osam metara od zemlje.

Nije nađeno nikakvo oproštajno pismo, pa je motiv ovog tragičnog čina ostao nepoznat. Pošto nije bilo vidljivih tragova borbe, pretpostavlja se da se radi o samoubistvu.

Dugovao zelenašima?

Sumnja se da se nesrećni Smederevac odlučio na samoubistvo jer su ga duže vreme progonili zelenaši, od kojih je, zbog dugova u koje je zapao, pozajmio novac pod enormnom kamatom i nije mogao da ga vrati.

O ovom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Požarevcu, koje je naložilo obdukciju. Tek po njenom završetku znaće se tačan uzrok smrti.

Kako su Novosti nezvanično saznale, majka pokojnog Marka sumnja da je njen sin ubijen i da je potom njegovo telo doneto u šumu i obešeno o drvo.

Okolnosti i uzrok ove tragedije znaće se po završetku istrage.

Prema rečima lekara, telo se nalazilo tamo 8 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading