Uhapšena majka monstrum iz Niša: Podvodila ćerku zbog dugova

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

13.10.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anica B. (40) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično delo trgovina ljudima jer je svoju maloletnu ćerku I. B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz Pirota ne bi li tako namirila svoja novčana dugovanja.

RepublikaFoto: Photo by DAVIDCOHEN on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ona je devojčicu predala Branislavu, a istovremeno je otkriveno da je muškarac iskorišćavao i njenog maloletnog sina, koji je radio u luna parku.

Komšije iz naselja Pantelej gde osumnjičena Anica živi s majkom, kažu da su čuli da se nedavno požalila da joj je ćerka oteta. Jedna komšinica kaže da joj je bilo čudno to što nije bila zabrinuta dok joj je to pričala.

- Pre oko nedelju dana ispričala mi je da je neki čovek koji ima 40 godina, sedam dana ranije, oteo ćerku iz prvog braka koja ide u jednu srednju školu u okolini Niša. Bilo mi je čudno jer nije bila zabrinuta dok mi je to pričala, niti je bilo emocija. Pitala sam da li je devojčica povređena, ona je rekla da nije ali da joj je taj što je oteo slomio mobilni telefon. To je bio njen telefon koji je dala ćerki, pa je ostala bez slika koje su bile u njemu, jer ga je ovaj zgazio. Inače, ne mogu ništa loše o njoj da kažem, ali je ne poznajemo dobro, osim da iz dva braka ima četvoro dece - kaže jedna od komšinica iz naselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading