Bizarni detalji nesvakidašnje nesreće: Ženu zatrpalo 30 tepiha

Autor:

Hronika

11.10.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarni incident umalo nije koštao života Violetu M. (48) iz Blaca kada su joj se na leđa sručili tepisi i teško povredili kičmu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Do nesreće je došlo u jednoj perionici tepiha u Blacu kada se na radnicu obrušilo oko tridesetak tepiha.

- Ženi je sav teret pao na leđa i tom prilikom ona je bukvalno ostala zatrpana pod tepisima. Trebalo je nekoliko minuta da se sav teret skloni sa nje kako bi je izvukli i odveli kod lekara - priča izvor upoznat sa ovim događajem.

OPERISANA

Violeta je sa teškim povredama, opasnim po život, prebačena u blački dom zdravlja, a nakon ukazivanja pomoći upućena je u prokupačku bolnicu, a zatim hitno u niški klinički centar, gde joj je urađena operacija. Očevici navode da nisu ni primetili kada se radnica našla ispod šipke koja je popustila pod teretom tepiha koji su se svom težinom obrušili na nju.

- Sve se dogodilo u trenutku. Ona se jednog momenta sagla ispod šipke na kojoj su visili tepisi koji se peru. Izgleda da je šipka popustila od tereta i sve se srušilo na nju. Bukvalno joj je ta težina spljeskala kičmu - dodaje izvor upoznat sa detaljima ove nesreće.

RepublikaFoto: pixabay.com

Pršljenovi su joj bili kao iskrckan orah, a kičmena moždina je ostala nepovređena. Nakon operacije počela je da oseća bol, što je dobar znak

SAMO DA PROHODA

Prognoze za ozdravljenje povređene Violete su, nakon operacije, dobre.

- Na sreću, iako su pršljenovi bili kao iskrckan orah, kičmena moždina je ostala nepovređena, a nakon operacije žena je počela da oseća bol u potkolenicama, što je dobar znak - dodaje sagovornik.

30 tepiha obrušilo se na radnicu

Iako Tomica M., suprug povređene Violete, nije želeo da govori o detaljima nesreće, kratko je prokomentarisao da se nada da će se ona brzo oporaviti.

- Nadam se da će prohodati - rekao je Tomica M.

U blačkom domu zdravlja potvrđeno je da su primili povređenu pacijentkinju i uradili prvu dijagnostiku, kao i prvu pomoć, a zatim je prosledili na dalje lečenje u Niš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading