(FOTO) Aleksandar koji je iskasapio Anđelu ostavio poruku koja ledi krv u žilama: Kao da je sve slutilo na zločin koji će da napravi

Autor:

Hronika

10.10.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je u ataru sela Pečenog kod Kraljeva zatečen krvav prizor kakav istražitelji nisu videli dugo godina.

Foto: Ilustracija

Aleksandar T. je napravio stravičano delo kada je nožem nasrnuo na svoju devojku Anđelu S. i zadao joj četiri ubodne rane, a potom je u napuštenoj kući svog dede izvršio samoubistvo vešanjem.

Zatekli jezive scene

Pored mrtvog Aleksandra u lokvi krvi, bez svesti je ležala Anđela S. (22), koju je, kako se sumnja, pre samoubistva iskasapio nožem! Anđela je davala znakove života i hitno je prebačena u bolnicu, gde se lekari bore za njen život.

- Prizor je bio stravičan! Mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored njega. Davala je znake života iako je bila izbodena nožem. On je verovatno mislio da ju je ubio, pa se obesio pored nje - rekao je meštanin sela Pečenog.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
Unutrašnjost kuće gde se odigrao strahovit zločin

Anđela S. u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu sa sedam ubodnih rana!

- Devojka ima četiri uboda u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom na to da se radi o teškim telesnim povredama, prognoze su nezahvalne. Očekujemo da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje - rekao je Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice Studenica.

Zlo u očima

Aleksandar je živeo sa majkom u Kraljevu. Sudeći po fotografijama na Fejsbuku, voleo je provode, a poslednja njegova objava ledi krv u žilama.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Na društvenim mrežama osvanula je jeziva poruka

Objavio je selfi na kojem je sebi dodao đavolske rogove i zacrveneo zenice uz komentar ispod slike: "Zlo u očima"! Kao da je naslutila krvavi pir, jedna prijateljica prokomentarisala je fotografiju rečima: "Svako ubija onog kog voli"!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading