Klinci oteli Jugo pa se zabili u dvorište puno dece! Umalo ogromna tragedija u Leskovcu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

10.10.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica dečaka, ne straijih od 15 godina, automobilom marke jugo zabili su se u dvorište jedne porodične kuće u Sedmoj ulici u naselju Rade Žunić u Leskovcu koje je u tom trenutku bilo prepuno dece, a na sreću niko nije povređen.

RepublikaFoto: instagram.com/yugo_fan_club
Foto: Ilustracija

Kako tvrde očevici, dečaci su odmah pobegli sa lica mesta i ostavili automobil, a tamo je u ovom trenutku policija koja vrši uviđaj i utvrđuje da li je jugo ukraden ili su ga dečaci "pozajmili" od svojih roditelja bez njihovog znanja.

- Sumnjamo da su auto oteli jer se jedan od njih vratio i pokupio mobilni koji je zaboravio u automobilu, pa ponovo pobegao, pre nego što je došla policija. Sreća pa niko nije povređen jer je dvorište kod komšije, u koje su upali, bilo prepuno njegove i komšijske dece koja su se tu igrala. Ma, mogli su i oni da se povrede. Deca su to - komentariše meštanin ove ulice koji je bio svedok incidenta.

Dečaci su ušli u ovu ulicu automobilom pod brzinom od preko 50 na sat, izbegli da udare u parkiran traktor i zabili se u gvozdenu pokretnu ogradu koju su od siline udarca odvalili iz ležišta. Nakon udarca, u dvorištu je nastala vriska uplašene dece i njihovih roditelja koji su pozvali policiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading