Robinja usred Beograda! Nismo je mučili, smestila nam je zbog 2.000 dinara

Autor:

Hronika

10.10.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Nenad Petrović (35) i Mileva Martinov (27), koji se terete da su dve godine zverski mučili i podvodili Jelenu V. (23) u naselju Veliko Polje kod Obrenovca, juče su negirali krivicu u Višem sudu. Petrović je tvrdio da mu slučaj pakuje njegov rođeni brat Toma zbog duga od 2.000 dinara!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Pokušava da mi smesti zbog duga koji nisam hteo da mu vratim. Jelenina izjava nije tačna. Izlazila je i dolazila kad je htela. Ona zna moju ženu od detinjstva, zato je došla kod nas. Rekla nam je da ju je otac silovao i da je majka bila ljuta na nju i da nije imala gde drugde da ode - rekao je on.

Kako je naveo, u početku je spavala u krevetu sa njihovom decom, ali je prešla na pod "da je ne bi zapišavali".

Petrović: Nismo lancem vezivali Jelenu, nego smo zatvarali vrata pošto nemamo bravu

- Nikad je nismo tukli, vezivali, niti terali da jede dečji izmet i prosi na Zemunskom keju. Nismo je podvodili za 1.000 dinara, sama se prostituisala da bi sebi kupovala cigarete. Ona je bila u vezi sa mojim bratom Tomom, koji je narkoman i pokušava da nam smesti. Jelena i on su se zajedno drogirali - rekao je optuženi.

Martinova: Jelena sve izmislila

I Martinova je juče do detalja iznela odbranu, negiravši krivicu.

- Nije istina da sam je tukla, vezivala, podvolila. Znam je od 9. godine, moja braća su oženjena njenim sestrama. Ništa od toga ne bih dozvolila da joj se desi, a da moja deca gledaju da tako nešto radim. Jelena je mnogo pila i drogirala se, zato je sve izmislila - rekla je optužena.

Petroviću i njegovoj supruzi je tokom pretresa predočena i fotografija lanca kojim su, prema optužnici, vezivali Jelenu.

- Lanac je služio da zatvorimo vrata od kuće jer nismo imali bravu - rekao je Petrović.

Podsetimo, za ceo slučaj saznalo se krajem prošle godine kada je policija nakon dojave upala u kuću ovih supružnika i zatekla žrtvu u očajnom stanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading