BATINE ZBOG DEVOJKE: Stefana (17) brutalno isprebijala OSMORICA mladića!

Autor: Ozonpress, Republika

Hronika

07.10.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefana Makismovića (17) iz Bajine Bašte brutalno su pretukla osmorica vršnjaka u subotu uveče u ovom gradu.

RepublikaFoto: Photo by Cristian Newman on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako navodi njegova tetka, njega su u subotu oko ponoći u poznatom kafiću u Bajinoj Bašti napala i pretukla osmorica vršnjaka, od kojih su neki punoletni, a Maksimović je tom prilikom zadobio teške telesne povrede po glavi i telu.

- Nakon što je došao na rođendansku žurku, na poziv svog vršnjaka, Maksimović se sa slavljenikom pozdravio, ali su ga nedugo za tim verbalno, a nakon toga i fizički, napala osmorica mladića, koje je na takav čin navela maloletna A.M. (17) iz Bajine Bašte, koja je u gradu poznata kao problematično dete - navodi Katarina Maksimović, tetka pretučenog tinejdžera i dodaje:

- Stefan u gradu važi za primerno, jako kulturno i vaspitano dete i odličan je učenik gimnazije, nikada nije bio sklon incidentima ili porocima, pa dodatno čudi ovakvo ponašanje prema njemu. Brine nas činjenica da je Stefan u nedelju bio u Domu zdravlja, ali da nikakav izveštaj o povredama nije dobio, već mu je rečeno da dođe u ponedeljak, kada će se neke nastale povrede umanjiti, što nas navodi na mišljenje da možda neko namerno želi da zataška ovaj napad na njega - navodi Katarina.

Foto: Ilustracija

- Takođe ni policijski službenici još nisu uzeli izjave o ovom incidentu, iako im je uredno prijavljen od strane zaposlenih u Domu zdravlja. Zbog toga apelujemo na sve relevantne državne organe, nevladine organizacije i sve koji se bave ovom problematikom, da se uključe, kako bi nasilnici bili kažnjeni - dodaje.

Ona kaže i da je potrebno je "ispitati da li su maloletna lica na pomenutom mestu konzumirala alkohol i druge opijate, da li je bilo obezbeđenja lokala i ako jeste, zašto nisu reagovali prilikom napada na Maksimovića."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading