Milici (16) je prerezan grkljan i odsečen kažiprst, a krvožedni ubica i danas na slobodi! Smrt devojčice i dalje misterija koja potresa Sombor

Autor: Subotica info

Hronika

07.10.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kobne večeri 7. oktobra 2010. godine, Milicu Barašin (16) iz Sombora je neko zaklao na ulici i odsekao joj kažiprst. Krvožedni ubica nikada nije pronađen

RepublikaFoto: youtube.com/ Pannon RTV
Ubistvo Milice Barašin i dalje čeka pravdu

Somborska pruga i dalje krije tajnu zbog koje je jedna porodica zauvek zavijena u crno. Ono što se sve ovo vreme prepričava je da je tada šesnaestogodišnju Milicu, učenicu Srednje hemjsko-tehnološke škole, kobne večeri 7.oktobra 2010, ubica pratio na putu od centra grada do kuće i kada je skrenula ka kući, prišao joj sa leđa i odveo iza pruge.

Devojčica se lavovski borila, o čemu svedoče brojne posekotine i odsečen kažiprst. Ali on je bio jači. Devojčici je prerezana glavna aorta na vratu i ostavljena je da leži u lokvi krvi.

O najvećem i najhrabrijem srpskom vojniku mi ne znamo ništa. Ovaj čovek je rešen da to promeni

Ko je Amidža koji je sinoć upucan na parkingu kod menjačnice u Sremskoj Kamenici?
Amidžić sedeo u kafiću s prijateljima, ubica čekao da izađe, pa ga upucao iz pištolja

Iako je zločin otkriven vrlo brzo, ubica je izmakao ruci pravde. Posle ovoliko vremena, devojčicina majka Svetlana Simendić sumnja da će on ikada biti uhvaćen.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pannon RTV
Spomen ploča na mestu gde je devojčica ubijena

- Bojim se da nikada neću saznati ko je i zbog čega ubio moje dete. U policiju odavno ne idem, jer tamo nemaju šta da mi kažu. Poslednje što su mi rekli je da nedostaje motiv i da istraga kreće iz početka, ali to izgleda nije dalo rezultata. Mislim da je propust napravljen na startu i da će, kako vreme odmiče, biti sve teže da se pronađe - priča nam majka Svetlana.

Do majke su ovih godina dolazile razne priče, koje joj iznova otvaraju ranu koja se nikada neće zaceliti.

- Jako je strašno kada znate da neko ko je krvnički ubio vaše dete slobodno šeta gradom. Milica bi sada imala 25 godina, možda bi imala već i svoje dete a ovako nemam čak ni njene lične stvari, koje su uzete zbog istrage i nikada mi nisu vraćene. Deda je umro od tuge za njom, druga baka takođe, a ja i baka Stojanka živimo sa nadom da će se nešto desiti i da će ubica biti pronađen. Ali i ta nada polako umire...  – dodaje majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading