Goran Jevtić u panici zbog robije: Ja u zatvor neću, ubiću se ili pobeći iz zemlje!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

06.10.2019

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako budem morao u zatvor, ubiću se ili ću pobeći iz zemlje. Ja ne mogu na robiju, ne bih to preživeo", ovim rečim se Goran Jevtić požalio kolegama nakon što ga je sud osudio na deset meseci zatvora zbog zlostavljanja dečaka.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Goran Jevtić

Jevtićev kolega kazao je da je većina glumaca na početku podržavala Jevtića jer su mislili da je cela priča o obljubi maloletnika "napumpana".

- Svi znamo da je on homoseksualac, ali verovali smo mu da je priča o zlostavljanju dečaka laž. Bilo mi ga je žao čak i kada sam čuo da mora na robiju. Kada sam čuo ispovest dečaka šokirao sam se. Da je samo pola od toga što je taj mladić ispričao istina, to je strašno! Nije smeo da pipne dečaka i tačka! Zaslužio je robiju - izričit je ovaj glumac.

On dodaje i da je Goran u panici:

- Oduzima se od straha kada samo pomisli da će 24 sata dnevno deliti ćeliju sa drugim osuđenicima.

 

 

Luka Krčevinac, mladić koga je Jevtić zlostavljao i koji je smogao snage i hrabrosti da o svemu javno progovori, misli da je gluamc dobio "sramno malu kaznu jer mu je uništio život".

Sretao ga je na suđenjima:

- U sudnici je bio uplašen i zbunjen. Nije mi se obratio nijednom, niti me je pogledao u oči. Ja sam nekoliko puta odreagovao kada je on lagao sudiju da sam ga ja spopadao. Nisam mogao da ćutim na tu količinu laži - dodaje Luka.

Luka, inače, poznaje još dvojicu mladića koje je Jevtić svojevremeno napastvovao, ali oni, prema njegovim rečima, još uvek nemaju dovoljno hrabrosti da javno kažu kroz koju su agoniju prošli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading