Sumnjiva smrt u šumi: Ovo je vojnik koji je ubijen u lovu kod Vranjske Banje

Autor:

Hronika

06.10.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Đorđević (37), vojnik po ugovoru iz Vranja, nastradao je tokom lova u nedelju ujutro u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje. Lovci koji su krenuli u hajku pronašli su oko pet časova teško ranjenog Srđana u šumi, koji je još davao znake života.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
NESREĆA Stradali Srđan Đorđević

- Na čoveku su bile vidljive rane od sačmare na grudima i glavi, iznad desnog uveta. Još je davao znake života. Pozvali smo Hitnu pomoć, pokušali smo reanimiranje, a kada je došla Hitna pomoć, već je bilo kasno. Gledali smo kako umire, uprkos intervenciji medicinske ekipe - kaže jedan od lovaca koji su pronašli nesrećnog čoveka.

Srđan Đorđević je bio profesionalni vojnik Vojske Srbije i često je boravio u mirovnim misijama širom planete. Komšije ga opisuju kao vrednog čoveka i dobrog domaćina.

Đorđević je upucan sačmarom, a rane je imao na grudima i glavi

 

 

- Videli smo ga poslednji put u subotu, kada je odvezao majku na stanicu jer ona živi u Trgovištu, a on u Vranju, u kući koju je sam izgradio. Rano je ostao bez oca, a sada je i njegova ćerkica, koju je skoro dobio i koju je beskrajno voleo, ostala bez oca - kaže Srđanov komšija.

Đorđević je bio strastven lovac i ribolovac, a kobnog dana je krenuo u šumu sa prijateljem iz Vranjske Banje sa kojim je često odlazio u lov i koji je, kao i on, vojnik.

- Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a telo nastradalog je na Institut za sudsku medicinu kao bi bila obavljena autopsija i utvrđeno vreme smrti i način na koji su nastale povrede. Za sada sve ukazuje na nesreću, ali su i druge mogućnosti otvorene. Policija je privela osobu sa kojom je pokojni Đorđević otišao u lov, jer postoji mogućnost da je i on upravo ispalio smrtonosne hice i slučajno usmrtio svog druga. Njegovo oružje je oduzeto i upućeno na veštačenje - kaže sagovornik Srpskog telegrafa iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading