Dečak (16) se meni nabacivao! Mislio sam da mu se sviđam! Sramna odbrana Gorana Jevtića

Autor:

Hronika

05.10.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Goran Jevtić, koji je osuđen na deset meseci robije jer je obljubio maloletnog L. K. (16), više puta je tokom suđenja menjao iskaz. Najpre je tvrdio da oštećenog nije poznavao "ni imenom, ni likom", da bi kasnije naprasno promenio iskaz, tvrdeći da "svoje seksualno opredeljenje nije držao u tajnosti i da je smatrao da je to i oštećeni znao".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Goran Jevtić

U dokumentima iz Osnovnog suda u Somboru do kojih je došao Srpski telegraf Jevtić je najpre tokom istrage tvrdio da dečaka u životu nije video. I dok je L. K. ispričao da ga je tog 15. juna 2014. u somborskom pozorištu glumac na silu uvukao u toalet i počeo da ga oralno zadovoljava, uz komentar "da treba da mu bude čast što neko tako slavan želi da mu popuši", glumac se takve scene "nije sećao".

- Ni sa jednim muškarcem nisam razgovarao, cele večeri nisam ustajao od stola - tvrdio je Jevtić.

Da se stvari kreću u nekom lošem smeru po njega, shvatio je kada je obavešten da je porodica oštećenog angažovala advokata. Tada je hteo da zataška slučaj i potkupi žrtvu.

- Saznao sam da taj momak želi da se bavi glumom i da želi da studira. Smatrao sam da mogu da mu pomognem i u dogovoru sa advokatom Vladimirom Horovicem izrazio sam spremnost da ponudim tom dečaku i njegovoj porodici pomoć da ide na studije i iz tog razloga je moj advokat stupio u kontakt sa advokatom te porodice. Nikakvo zataškavanje incidenta nije bilo cilj jer do incidenta nije ni došlo. Ni novac nisam nudio radi povlačenja tužbe, već radi pomoći dečaku u školovanju - tvrdio je glumac.

U nadi da će izbeći odgovornost, Jevtić ponudio žrtvi da mu plati školovanje

Porodica dečaka je odbila njegovu nepristojnu ponudu i rešila da stvari istera pred sud. Na početku suđenja Jevtić se branio ćutanjem, ali mu to nije išlo u korist, pa se onda na suđenju u maju 2018, četiri godine nakon sporne večeri, naprasno prisetio svega!

- U Somboru je bio pozorišni maraton, bilo je puno ljudi, ali sam oštećenog primetio jer je uvek bio tu pored mene, pokušavajući da uspostavi kontakt sa mnom. Što se tiče mog seksualnog opredeljenja, to nisam držao u tajnosti. Smatrao sam da to i oštećeni zna i da sa njegove strane ima interesovanja u tom smeru prema meni - rekao je okrivljeni Jevtić.

10 meseci robijaće Jevtić zbog obljube nad maloletnikom

Potom je priznao da su bili zajedno u toaletu, ali je tvrdio da se dečak njemu nabacivao!

- Nakon što sam obavio malu nuždu, izašao sam da operem ruke i tada je on ušao. Pomislio sam: "Jao, opet on". Tada sam pomislio da je istog seksualnog opredeljenja i uspostavljen je neki "aj kontakt" (kontakt očima). Tada je on ruku pružio prema mom licu. Rekao sam: "Ne, ne, neću ništa, nije ni vreme ni mesto". Nakon toga sam izašao iz toaleta - branio se Jevtić.

Ipak, njegovu odbranu sud nije prihvatio. Ocenjeno je da je sve što je rekao u sudu i radio nakon kritičnog događaja bilo usmereno ka izbegavanju krivične odgovornosti.

Hronologija

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Goran Jevtić

- Jevtić napastvovao dečaka u toaletu pozorišta

- U istrazi negirao da se išta desilo

- Pokušao da se nagodi sa tužilaštvom i plati 100.000 dinara u humanitarne svrhe

- Pokušao da se nagodi sa porodicom dečaka i ponudio im da mu plati školovanje

- Na suđenju se najpre branio ćutanjem

- Posle četiri godine od događaja promenio priču

- Tvrdio da je on žrtva dečaka od 16 godina

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Knez

05.10.2019 08:48

Nije ti se seksualno nabacivao.