Odlepio od ljubomore: Otkriveno zašto je Jokićev brat davio devojku

Autor: Republika

Hronika

04.10.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šok izazvala je informacija da je brat Nikole Jokića, Strahinja Jokić (37), uhapšen zbog napada na devojku, koju je davio i prema pisanju medija u Americi, "pretio joj da će je daviti do spavanja".

RepublikaFoto: youtube.com/Denver Nuggets
Strahinja Jokić

Njegov otac Branislav otkrio je da je u pitanju bila bračna rasprava, a američki mediji su uspeli da saznaju i razlog svađe i napada Strahinje Jokića na ženu.

Naime, kako prenosi Njujork Post, Strahinja je napravio incident kada su u stanu bili samo on i njegova devojka. Do svađe je došlo kada je on želeo da sazna sve o ljubavnoj prošlosti svoje izabranice.

Želeo je od nje da sazna s kim je sve bila pre njega, što je ona odbijala da kaže. Kada mu je otkrila, njemu se odgovor nije svideo i nasrnuo je na nju i počeo da je davi.

- Strahinja i njegova devojka sedeli su na terasi i pili kada je došlo do rasprave. On je vikao na nju i zahtevao je da mu kaže sa kim je sve bila pre njega, što devojka nije želela. Na kraju mu je ipak rekla, a njemu se taj odgovor nije dopao.

Foto: Denver District Attorney's Office

- Zbog toga je nasrnuo na nju i počeo je da je davi. Ona je pokušala da pozove pomoć telefonom, ali joj Strahinja to nije dozvolio. U jednom trenutku uspela je da pobegne od napasnika u sobu i preko računara pošalje poruku prijatelju, koji je pozvao policiju - prenosi "Njujork post".

Podsetimo, Strahinja je imao burnu prošlost i važi za opasnog i problematičnog momka, a svojevremeno je i Nikolu Jokića dok je bio dete maltretirao tako što mu je gađao noževe oko glave.

Zbog napada na devojku Jokićevom bratu preti kazna zatvora od 5 do 16 godina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading