On je sada porodični čovek, pred njim je drugačija budućnost: Advokat Kristijana Golubovića traži da njegov klijent bude pušten na slobodu

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

03.10.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović odslužio je dve trećine kazne i preko svog advokata poslao je zvaničan zahtev Višem sudu za uslovni otpust iz Zabele gde je služio robu pošto je uhvaćen sa heroinom u Crkvi Svetog Marka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Kako prenose mediji, Golubovićev advokat zatražio je uslovni otpust za svog klijenta uz obećanje da će žestoki momak iz devedesetih i rijaliti učesnik po izlasku iz zatvora živeti potpuno drugačije nego dosad

- Moj branjenik je 16. avgusta 2017. odslužio dve trećine kazne i stekao pravo na uslovni otpust - naveo je njegov branilac Gvozden Grgur.

- Osuđen je na previsoku kaznu - dodaje on.

 

 

U ime Kristijana koji je u Viši sud doveden iz Zabele, advokat je obećao da on više neće vršiti krivična dela ukoliko sud odobri njegovu molbu.

- Porodični je čovek, okrenuo se drugom životu, pred njim je drugačija budućnost - obratio se Grgur sudu, koji će naknadno doneti odluku da li Kristijan može na slobodu ili će morati da sačeka kraj marta, kada mu ističe puna kazna za trgovinu heroinom.

- Pravosnažna presuda mu je izrečena u novembru 2014, ali je četiri puta uspeo da odlaže izdržavanje zbog rijalitija, rođenja deteta i zdravstvenog stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading