TOTALNI PREOKRET! Šiptari zaratili u Nemačkoj, ubijenom Albancu našli srpski pasoš - sumnja se na krvnu osvetu

Autor:

Hronika

03.10.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fatos Ljumi (39) ubijen je, a njegov brat Haki (45) ranjen u obračunu Albanaca u nemačkom gradu Abensburg. Braća Ljumi su u Nemačkoj boravili sa srpskim pasošima, a za njihovo ubistvo sumnjiči se takođe Albanac koji je imao papire takozvane države Kosovo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemačka policija

"Balkanski rat bukti i u Nemačkoj", izvestili su lokalni mediji o pucnjavi koja se dogodila u sredu u mirnom gradiću koji broji svega 14.000 stanovnika. Mediji su najpre javili da je jedan srpski državljanin ubijen na parkingu ispred supermarketa "Edeka", a da je pola sata kasnije njegov brat teško ranjen na obližnjoj raskrsnici.

Međutim, kasnije se ispostavilo da su braća poreklom sa Kosova, ali da su u Nemačkoj koristili srpske pasoše.

Policija je odmah reagovala i uhapsila dvojicu Albanaca koji su imali prištinske papire, ali je posle saslušanja jedan od njih pušten na slobodu.

- Žrtve i napadač se najverovatnije poznaju odranije, ali još ne znamo prirodu njihovog odnosa i motiv napada - saopštili su iz policije, dok po društvenim mrežama spekulišu od toga da se radi o krvnoj osveti do toga da se radi o obračunu kriminalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

03.10.2019 17:38

Svako može da ima srpski pasoš.Strašno.