Ubijen Srbin sa Kosova usred Nemačke! U dva vatrena obračuna jedan je teško povređen, drugi pronađen mrtav na parkingu

Autor: Alo, Republika

Hronika

03.10.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dve pucnjave koje su se dogodile u Nemačkoj, jedan Srbin (32) je ubijen dok je drugi teško ranjen i lekari se bore za njegov život. Policija je nakon bekstva uhapsila osumjničene, a istražitelji sumnjaju da su počinioci isti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemačka policija

Prema informacijama BILD-a, dvojica osumnjičenih u oblasti Abensberg uhvaćeni su oko 19.30 sati - gotovo sat i po nakon što je policija primila prvi hitan poziv.

Policija je bila raspoređena u velikom kontingentu, a helikopter je kružio iznad grada.

- U 18.10 policija je obaveštena o hitnom pozivu. Dvojica muškaraca navodno su napala muškarca ispred tržnog centra u Abensbergu. Ispaljeno je nekoliko hitaca. Žrtva je umrla na parkingu. Osumnjičeni su pobegli kolima - rečeno je iz policije.

U međuvremenu, na drugom mestu zločina u gradu sa 14.000 stanovnika došlo je do drugog napada.

Glavni inspektor Tomaško je kazao da je upucan muškarac (46), te da je sada u životno ugrožen.

- Oko 30 minuta kasnije stigao je još jedan hitan poziv iz Abensberga. Ispred kuće je upucan drugi muškarac. U smrtnoj je opasnosti. Sumnjamo da su to isti počinioci. Obojica su pobegli kolima. O motivima dela ne možemo reći ništa. Svedoci su mogli da opišu vozilo koje je pobeglo sa mesta nesreće - kazao je inspektor.

Kako je rečeno, osumnjičeni su sa Kosova, a obe žrtve su državljani Srbije. Policija pretpostavlja da postoji veza između dva dela. Trenutno nema dokaza da je više ljudi bilo umešano u zločin, rekao je portparol policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading