U ruci je držao nož i pretio mi da će me ubiti: Agoniji manekenke koju je prebio Turčin nema kraja, siledžija došao u Srbiju

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

02.10.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Đukić (24), srpska manekenka koju je u junu u Turskoj brutalno pretukao tadašnji dečko Čagri Tortop, inače poznati producent u Istanbulu, kaže da ponovo strahuje zbog napasnika, jer je on sada došao u Srbiju.

RepublikaFoto: facebook.com/Tanja Djukić
Preživela pakao: Tanja Đukić

Nakon što je u junu ove godine preživela brutalno prebijanje od strane Turčina, Tanja se polako oporavila i nastavila sa svojim životom. Vratila se u Tursku i započela samostalni život, radeći i izdržavajući se sama.

Mislila je da je pakao koji je proživela sada iza nje, a da će priča dobiti epilog na suđenju za nasilje koje bi uskoro trebalo da počne. Međutim, kako kaže, Turčin monstrum je iznenada došao u Srbiju, zbog čega veoma strahuje.

- Nakon prebijanja i maltretiranja kroz koje sam prošla, bekstva kod porodice i prijava srpskoj policiji, on je sada došao u Srbiju. Pošto mi je ranije preko zajedničkih prijatelja pretio da će uništiti mene i moju porodicu, strahujem da bi sad mogao da krene na moje najbliže - priča vidno uznemirena Tanja Đukić.

Da je Čagri zaista u Srbiji, potvrdile su i objave na njegovim društvenim mrežama. Iako nigde nije naveden razlog njegove posete našoj zemlji, nakon niza pretnji koje su se odnosile upravo na njenu porodicu, devojka sada strahuje za bezbednost najmilijih.

Stravičan slučaj maltretiranja nesrećne devojke dogodio se u junu ove godine, nakon jednog Tanjinog snimanja. Turčin ju je sačekao da završi sa poslom i kada je ušla u njegov automobil počeo je sa izlivima ljubomore, misleći da je Tanja flertovala sa fotografom.

Uprkos njenim pokušajima da mu objasni da je umislio i da se ništa od toga zapravo nije dogodilo, Turčin nije odustajao od svoje zamisli. Pakao je usledio kada su stigli u stan.

- Došli smo u stan gde mi je pocepao svu odeću, oduzeo telefon, zaključao vrata i spustio sve metalne zaštite za prozore kako ne bih dozivala pomoć. Onda je počeo da me tuče čime je stigao, nogama, rukama, pesnicama... Terao me da priznam šta sam radila na slikanju, a ja nisam ništa mogla da priznam jer nemam šta. Nasilje je počelo oko 19 časova, a ja sam ostala bez svesti oko dva iza ponoći - ispričala je tada manekenka.

Za tih nekoliko sati torture zadobila je užasne povrede, krvarila je iz uveta, sve vreme moleći ga da prestane ili da je ubije.

- On me je zatim odvukao u kupatilo, polivao hladnom vodom, a onda opet tukao još brutalnije. Onesvestila sam se u jednom momentu, a onda je on uzeo tastaturu i udario me iz sve snage po glavi. Kada sam vrisnula rekao mi je: "vidiš da si ipak živa". Tada je uzeo nož i počeo da mi priča kako će me ubiti i kako me niko neće naći, ali da pre toga ima još vremena da me muči. Tukao me čime je stigao, dok oko dva iza ponoći nisam potpuno izgubila svest. Tada je shvatio da još jedan udarac može biti koban i zato me zaključao i ostavio - ispričala je.

Tako pretučena i istraumirana, zaspala je u nekom trenutku, misleći da je torturi došao kraj. Ipak, razjareni Turčin nastavio je svoje iživljavanje ujutru, a samo zahvaljujući njegovom trenutku nepažnje, uspela je da izvuče živu glavu.

- Probudio me sa nožem i rekao da nastavlja pošto sam se odmorila. Plakala sam i molila, govorila sam mu da ga volim i da ću mu sve oprostiti samo da prekine. Rekla sam da ga neću prijaviti kao što nisam ni prethodnih puta. Molila sam ga i govorila da je počeo novi dan, da zaboravimo sve i da izađemo napolje. Stavila sam naočare, prekrila modrice i podlive, samo kako bih ga ubedila da sam prešla preko svega i da ćemo da nastavimo normalan život. Čim je otključao vrata pobegla sam u prvi kafić gde sam pozvala policiju - kazala je letos nesrećna devojka.

Nesrećna devojka se potom vratila u rodnu Srbiju, misleći da će na taj način pobeći od nasilnika. Međutim, u više razgovora za "Blic" istakla je da se oseća nebezbedno, da strahuje i za bezbednost svoje porodice, budući da joj je preko zajedničkih prijatelja pretio da će i njih napasti.

Najviše joj, kaže, zamera to što mu je, kako Turčin tvrdi, upropastila karijeru iznoseći u javnost detalje zlostavljanja i fotografije.

Lažna izjava

U međuvremenu, Čagrija Tortopa je policija pozvala na razgovor, a kako je manekenka ispričala, on je dao lažnu izjavu.

 - Tvrdio je da sam se sama povredila, da sam histerična, što je van svake pameti. Majka je tada morala da dođe u Tursku po mene da me izvede iz države jer nisam bila u stanju da putujem sama. Čula sam i da je obezbedio lažne svedoke koji će potvrditi njegovu priču - kazala je tada manekenka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading