ŠOK-ISKAZ SA SUĐENJA GORANU JEVTIĆU! Treba da ti je čast da ti neko slavan kao ja po*uši!

Autor:

Hronika

03.10.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf došao je u posed dokumenata sa suđenja glumcu Goranu Jevtiću (41) u Osnovnom sudu u Somboru, iz kojeg se vide svi detalji obljube maloletnika, koji je pohađao školu glume, a Jevtić mu je bio idol!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Goran Jevtić

Jevtić, koji je bio osuđen na deset meseci kućnog zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnim L. K. 15. juna 2014. godine, konačnom odlukom suda kaznu neće moći da služi u svom domu, već u zatvoru. Tužilaštvo je tako uspelo da se izbori da se okrivljenom preinači način izvršenja kazne u odnosu na prvostepenu presudu.

- Kazna je izmenjena zbog okolnosti pod kojima je krivično delo učinjeno, tačnije zloupotrebe poverenja prema oštećenom, jer je maloletnik bio opčinjen glumcem i ushićen prihvatio ponudu da odu na piće, pa nije mogao da pretpostavi stvarnu nameru koju je okrivljeni imao prema njemu. U obzir je uzeta i starost oštećenog, koja je bila očigledno nesrazmerna uzrastu okrivljenog, jer je L. K. u tom trenutku imao 16 godina, tako da su sve to bili razlozi da se žalba tužilaštva usvoji i da se okrivljenom preinači način izvršenja kazne - navodi se u odluci.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Goran Jevtić

POZIV NA PIĆE

Tokom suđenja je utvrđeno da je glumac mladića primorao na oralni seks u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru tokom žurke koja je održana posle manifestacije Pozorišni maraton. L. K. je bio u društvu drugarice H. V. i prilazio je glumcima kako bi se sa njima pozdravio i čestitao im završetak sezone, što je za njega, kao polaznika škole glume, bila velika čast.

7 minuta trajalo seksualno zlostavljanje

- Prišao je i stolu za kojim je sedeo Jevtić, te mu čestitao na dobrom radu. Okrivljeni je tada oštećenom rekao da bi mogli otići na piće, što je kod oštećenog stvorilo osećaj ushićenja i zadovoljstva, pri čemu mu nije rekao gde i kada će ići na piće - navodi se u dokumentima.

UVUKAO GA U TOALET

Maloletnik se ubrzo vratio kod drugarice, a dok su stajali kod ulaznih vrata i jeli burek, Jevtić je prošao i rukom ga blago stisnuo za lakat, što je on shvatio kao poziv da krenu na piće. Pošao je za njim niz hodnik, ne sluteći šta ga čeka.

Činjenice: Traume zbog zlostavljanja

  • nakon napada maloletnik je počeo da se povlači u sebe
  • izgubio je apetit
  • noću je imao košmare
  • stalno su mu se vraćale slike kobne večeri
  • u krevet je išao obučen

- Okrivljeni je ušao u toalet u hodniku, a maloletnik je ušao za njim da opere ruke, koje su mu bile masne od bureka. Tada je okrivljeni otvorio vrata WC-kabine i rekao mu: "Možeš samo na sekund" i glavom mu dao znak da priđe. Ne znajući šta okrivljeni želi, približio se i tada ga je on uhvatio za ruku i povukao u WC, zatvorio vrata, stavio ruku na vrat i počeo da ga ljubi po vratu govoreći mu: "Treba da ti bude čast da neko slavan kao ja želi da ti popuši" - navodi se u dokumentima.

NIJE GEJ

Jevtić je nastavio priču da "to ne znači da je gej", dok je dečak sve vreme plakao i molio da prestane.

- "Ne znaš kako ću dobro da ti pušim", rekao je Jevtić i potom je izvadio penis i masturbirao jednom rukom, a zatim se sagao, otkopčao pantalone maloletniku, izvadio njegov penis, te ga stavio u usta, dok je drugom rukom nastavio da masturbira. Maloletnik je pritom sve vreme plakao od straha, molio ga da ga pusti i da mu to ne radi - navodi se u svedočenjima.

RepublikaFoto: Youtube.com/Dejan Jelača 30 minuta
Goran Jevtić

Žrtvi nudio besplatne časove glume?!

Jevtić je u jednom trenutku, dok je još trajala istraga, preko advokata Horovica stupio u kontakt sa advokatom porodice oštećenog u nadi da će uspeti da zataška ovaj zločin. Pošto je i dečak želeo da se bavi glumom, Jevtić mu je ponudio da plati školovanje, pa čak i da mu lično daje časove glume?! Tokom postupka je tvrdio da za to nije želeo nikakvu protivuslugu, odnosno da se povuče tužba, već "da pomogne dečaku da ostvari njegove glumačke ambicije". Na sudu mu ova odbrana nije prošla.

Kako oštećeni nije prestajao da plače i da ga moli da ga pusti, glumac je u jednom trenutku ustao i pomerio se u stranu, a dečak je otvorio vrata WC i istrčao napolje. Prema tvrdnjama L. K., zlostavljanje je trajalo oko sedam minuta.

Maloletnik je sve vreme plakao od straha i molio glumca da ga pusti i da mu to ne radi

Osim kazne zatvora, koju će Jevtić morati da počne da služi čim mu bude upućen poziv u koju zatvorsku ustanovu u Srbiji da se javi, glumcu je zabranjena i komunikacija sa oštećenim maloletnikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Evelyn Krimova

03.10.2019 05:11

Ne znam sta se dogodilo zaista, ali kljucno pitanje za mene je: sta je maloletnik trazio sa Goranom Jefticem i kako je uopste dosao u situaciju da ostane nasamo sa njim. Meni ovde neke stvari ne stimaju. Mladic od 15 ne moze biti bespomocan, jedino ako je i sam sklon istom polu. Kako god unistili su karijeru Jefticu....ko i zasto... samo taj zna.

Stršljen

03.10.2019 08:48

Dok nisam video sliku o kom se to slavnom glumcu radi ne bih ni znao,eto koliko je slavan,a pratim umetnost glume,pa prema tome neka slobodno popuši svim muškarcima u Srbiji kad to voli.Bolest je čudo i treba ga lečiti,samo mi nije jasno kako je taj momak od 15-16 godina bio toliko nemoćan da se odbrani.Čudno.