Preminula devojčica (10) povređena u nesreći u Inđiji! Dve nedelje bila u komi, lekari se borili za nju svim srcem

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

30.09.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve nedelje borbe za život u nedelju je u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, izgubila bitku za život desetogodišnja devojčica D.Ć. iz Inđije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Super zabava
Mesto gde se dogodila saobraćajna nesreća

Ona je bila zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći, dok je njen deda Vojin Ćirić (77) koji je tada bio sa njom u vozilu, nastradao na licu mesta.

Do sudara dva automobila marke reno klio i audi, došlo je kada je vozač audija Vladimir P.(32) neprilagođenom brzinom prešao raskrsnicu dok je na semaforu bilo crveno svetlo u njegovoj kolovoznoj traci.

Tada je direktno udario reno u kojem su bili deda i unuka. Od dana nesreće devojčica je bila u teškom zdravstvenom stanju i nalazila se u komi, lekari su se svim silama borili za njen život, što su nam uvek i potvrđivali kada bi pitali u kakvom je stanju.

Na svom Fejsbuk profilu poslednje pozdrave ćerki uputio je njen otac, kojem izjavljuju najiskrenije saučešće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

30.09.2019 13:11

Tužno,i žalosno pogotovo za državu,policiju.A pošto je policije na putevima sve manje,gde su,to ni Eliot Nes ne zna.Zato predlog da ih Eliot rasporedi po kafanama,kafićima...da uživaju i kibicuju alkose pa kad sednu da voze,aps bez milosti,inače Srbiji nema spasa po ovom pitanju jer mnogo ih gine.Nije glupost,već stvarnost,ozbiljno u kafane kad ih nema na putevima.