Luka (9) plače u snu nakon što ga je rastrgao pas! Bolno svedočenje dečaka

Autor: Kurir, Republika

Hronika

29.09.2019

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetogodišnji Luka I. (9) iz Loznice, koga je u četvrtak napao pas rase akita i naneo mu povrede nadlaktice na desnoj ruci, i dalje se nalazi na Odeljenju ortopedije Opšte bolnice u Loznici. Prema rečima njegovog oca Ljubomira, njegovo stanje se prati, ali dete loše spava i sinoć je ponovo plakao u snu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Preko dana smo sa njim, ali noću nismo pa nam ljudi sa kojima je u sobi kažu da plače u snu. Rane će da zarastu, ali je on doživeo veliku traumu. Mada se to dogodilo u četvrtak nijedan psiholog u bolnici nije obavešten o tom događaju, tako da niko nije sa Lukom o tome porazgovarao. Nameravam čim izađe iz bolnice da privatno konsultujemo nekog psihologa, da sa njim obavi razgovor jer mi planiramo privatnu tužbu i tražićemo mišljenje sudskog veštaka, psihologa i ostalih stručnjaka. On je devetogodišnje dete koje sada leži na odeljenju sa starijim ljudima, pa gleda katetere i svašta, tako da mu nije lako. Samo traži da ide kući. Ništa ne može da se poredi sa stresom koji je doživeo i nema para koje mogu to da plate, priča dečakov otac za medije.

Ljubomir kaže da Luka voli životnje, kod kuće ima psa, i nada se da ovo što se desilo neće promeniti dečakov odnos.

Inače, napad se dogodio maltene na njegovom kućnom pragu, jer dečak živi nekih 250 metara od mesta gde je vlasnički pas izašao iz neograđenog dvorišta i napao ga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading