Ubio četvoro da bi joj dao pare za operaciju? Slagala sam za rak da me Davor ne bi opet silovao: Ispovest bivše ljubavnice ubice

Autor:

Hronika

27.09.2019

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Pernić (35) iz Jabukovca, koji se tereti za četvorostruko ubistvo na salašu Kazimirovića kako bi platio operaciju tumora ljubavnici Maji Bađikić (25), promenio je iskaz i optužio Maju da mu je pomagala u zločinu, pa čak i da je ubila neke od žrtava. Bađikićeva je, međutim, na saslušanju negirala da ima bilo kakve veze s zločinom i tvrdila da je priču o raku izmislila kako je monstrum ne bi opet silovao!

RepublikaFoto: Instragram Printscreen/facebook.com
Maja Bađikić (okvir) / Davor Pernić

- Nemam veze s ubistvom Kazimirovića! Pernić me je proganjao i silovao. Nije mi jasno zašto me je upleo u zločin - izjavila je Maja i do detalja iznela kako se upoznala s Pernićem, kako joj je dolazio u kuću dok joj je muž bio u inostranstvu i šta je radila kobnog dana.

- Ja sam 7. i 8. avgusta bila u selu Dupljane sa detetom i tamo pomagala majci oko spremanja slave. Nikad nisam bila na imanju Kazimirovića niti sam izvršila ubistvo. Davora sam upoznala pre osam godina, kada sam se udala i došla da živim u Jabukovac. Pre četiri meseca stupili smo u kontakt preko Instagrama i tada počeli da se dopisujemo - rekla je Buđikićeva.

Kako je navela, Pernić je ubrzo postao opsednut njome.

 Ja nemam ništa sa ubistvom, ne znam zašto je i mene umešao

- Početkom juna ove godine kod mene je došao Darko S., kojem sam prodala auto, pa je došao da mi donese 50 evra, koje mi je dugovao. To je znao i Davor jer smo se tada dopisivali. Ubrzo nakon što je on došao, Davor se pojavio na vratima. Imao je fantomku preko glave i pušku u ruci i pitao me: "Gde je?" Rekla sam mu da u kući nema nikoga. Ušao je u sobu, ugledao Darka i rekao mu: "Šta tražiš tu, lezi na pod" - ispričala je uhapšena.

Kako je navela, tada je krenuo pakao. - Davor je ispalio jedan hitac Darku u nogu! Rekla sam im da odmah izađu iz moje kuće. Darko je puzao do hodnika, a onda ustao. Nisam smela da prijavim ovo ni mužu ni policiji jer je Davor zapretio da će nas sve pobiti ako neko sazna - rekla je Bađikićeva.

Jedne večeri mi je rekao da mora da ima seks sa mnom jer će u protivnom da ubije i mene i celu moju porodicu. Pristala sam iz straha

Ona tvrdi da je od tada Davor stalno dolazio kod nje kući noću, kad joj dete zaspi, slao joj poruke i zahtevao da u svakom trenutku zna gde se nalazi.

- Jedne večeri mi je rekao da mora da ima seks sa mnom jer će, u protivnom, da ubije i mene i celu moju porodicu. Pristala sam na seks iz straha, a isto se ponovilo i sledeće nedelje. Kada je sledeći put zahtevao da ima seks, slagala sam ga da imam tumor na materici. Više nije tražio seks i počeo je da mi nudi pare za lečenje - tvrdi osumnjičena.

Ubila Dragicu i overila Raju!

Stravično ubistvo porodice Kazimirović dogodilo se 7. avgusta na njihovom imanju u zaseoku Velja Vratna. Njihova tela pronašao je kupac koji je kobnog dana došao da kupi stoku od ubijenog Raje. Prema prvim nalazima obdukcije, u porodicu je ispaljeno deset hitaca. Toga dana ubijeni su Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubica Oprikić (76) i njena sestričina Dragana Jozeljić (53). Maja Bađikić se tereti da je ubila Dragicu i overila Raju!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/N.PANČIĆ/Privatna arhiva
Na imanju Kazimairovića likvidirano je četvoro

Histerisao je na pomen Kazimirovića

Maja Buđikić je na saslušanju ispričala i da nije imala nikakva saznanja da Pernić planira da opljačka Kazimiroviće.

- Nikakvu pljačku mi nije spominjao. Davor mi je govorio da ina novac u banci i da želi da ide u Sloveniju. Nudio mi je čak novac za lečenje - rekla je osumnjičena i dodala da je nakon ubistva Kazimirovića Davor došao kod nje.

- Ja sam ga pitala da slučajno nije on to uradio, pa je počeo da histeriše. Nakon toga sam mu rekla da sam se šalila, pa se smirio - ispričala je Buđikićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading