Monstrum iz Koteža jednom već izbegao smrt: Bog mu dao drugu šansu, a on okrvavio ruke i ubio Marinu!

Autor:

Hronika

26.09.2019

05:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Marine Đuričić pre sedam godina umalo nije ostao paralizovan tokom Medicinijade u Budvi, ali su ga spasli lekari iz Beograda, koji ga i sada održavaju u životu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ/Facebook.com/Marina Đuričić
Monstruozni zločin je potresao Kotež

Stefan Golubović (31) iz Donjeg Milanovca, koji je u ponedeljak u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (31) ispalivši joj dva hica u glavu, umalo nije stradao u bizarnoj nesreći pre sedam godina na Medicinijadi u Budvi. Tada su ga spasli lekari iz Beograda, koji i sada pokušavaju da ga održe u životu nakon što je pucao sebi u usta.

- Umesto da zbog toga ceni život, on je sada oduzeo tuđ. Bog mu je dao drugu šansu, a on je okrvavio ruke i ubio Marinu - ogorčen je jedan od Stefanovih drugova sa fakulteta koji se javio našoj redakciji.

Spinalni šok

Kako objašnjava naš sagovornik, Stefan je u maju 2012, kao student defektologije otputovao u Budvu, gde se te godine održavala Medicinijada. Studenti su se okupili na plaži, a Stefan je najverovatnije u alkoholisanom stanu skočio u plićak za loptom i glavom udario o morsko dno!

RepublikaFoto: youtube.com/ LL Dialog
Stefan Golubović

- Imao je povredu trećeg ili četvrtog pršljena i dugo je bio nepokretan. Lekaru su pričali da će, ukoliko ne izađe iz stanja šoka koje blokira nerve na mestu povrede, vrlo teško ponovo stati na noge. Imao je izuzetno ozbiljne i komplikovane povrede zbog kojih su bilo kakve prognoze bile nemoguće - kaže naš sagovornik.

Stefan je najpre bio zbrinut u bolnici u Risnu, a zatim je upućen u KC Podgorica, odakle je u stanju spinalnog šoka transportovan za Beograd.

- Lekari su bili uporni i on je tada imao puno sreće. Sada mogu da kažem - nažalost. Ugasio je jedan mlad život iz obesti i protraćio svoj - dodaje naš sagovornik.

Radio sa decom

Stefan je potom završio fakultet i počeo da radi kao logoped. Započeo je vezu sa Marinom, koja je radila kao medicinska sestra na Zvezdari, ali je rešila da ga ostavi kada je on našao posao u Norveškoj i odselio se. Slao joj je poruke, pretio i na kraju se vratio u Srbiju da se razračuna s njom. U ponedeljak, dok se spremala za posao, Stefan je došao u stan koji je iznajmila u beogradskon naselju Kotež i pucao joj u glavu, a potom sebi u usta. Marina je umrla na licu mesta, a lekari se drugi put bore za Stefanov život.

I dalje u teškom stanju

Stefan Golubović je smešten na odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra. Njegovo stanje je i dalje teško i lekari se bore za njegov život. On je pucao sebi u usta, ali mu je ruka najverovatnije zadrhtala, pa je metak prošao kroz obraz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading