Krv joj je lila iz usta i kucao poslednji otkucaj srca dok sam je držao u naručju! Jezivo svedočenje stanodavca koji je pronašao upucanu Marinu

Autor:

Hronika

25.09.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Đuričić (31) iz okoline Loznice, koju je u ponedeljak ubio njen bivši momak Stefan Golubović (31), a onda pokušao samoubistvo, 12 godina je živela u stanu u Kotežu koji joj je iznajmljivao Stanko Ilić. On je bio i prvi čovek koji je ugledao jezivu scenu zbog koje je i dan kasnije bio potresen.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ/Facebook.com/Marina Đuričić
Marina Đuričić (okvir) / Janja i Stanko Ilić

- Njena sestra Vesna me je zvala telefonom i rekla mi da joj se Marina ne javlja. Pošto sam radio nešto u blizini, otišao sam do stana. Kroz prozor sam video samo Marininu nogu. Mislio sam da joj je pozlilo. Brzo sam otrčao kući, uzeo rezervni ključ i pokušao da uđem u stan. Vrata sam jedva otvorio jer je Stefan bio naslonjen na njih. Odgurao sam mu telo do zida i ušao. Onda sam video Marinu. Ležala je, bilo je puno krvi. Prišao sam joj, pokušao da pomognem. Probao sam da nađem puls. Čini mi se da sam osetio dva slabašna otkucaja. Onda joj je iz usta i nosa krenula krv. Marina, koja mi je bila kao ćerka, bila je mrtva - priča vidno potreseni Stanko.

Dok je držao Marinu u naručju, Ilić je čuo krkljanje iza sebe. To je bio Stefan. - Marini je ispalio dva hica u glavu, a sebi je pucao u usta. Međutim, još je bio živ. Između nogu mu je ležao pištolj, ne znam koji, ne razumem se - u šoku je još uvek Stanko.

2 metka u glavu je ispalio Stefan devojci

Njegova supruga Janja opisuje ubijenu Marinu kao divnu osobu. Ona je, igrom slučaja, bila i poslednja osoba koja ju je videla živu.

Marina se spremala da poseti i uteši drugaricu kojoj je umrla majka, kada joj je ubica zakucao na vrata

- Oko 12.30 sam bacala đubre i popričala sa Marinom. Bila je još u pidžami. Rekla mi je da treba da ide do drugarice kojoj je pre mesec dana umrla majka, da je malo uteši, a potom da ode na posao. Radila je kao medicinska sestra u Gradskoj bolnici na Zvezdari. Mi smo nju gledali kao naše dete. Nije tačno da se prethodne večeri čula neka svađa i vika kao što neki mediji pišu. Marinin otac Zoran došao je u nedelju u Beograd da traži neki posao kako bi pomogao i sebi i njoj. On je u ponedeljak ujutru otišao na neko gradilište da radi - priča Janja Ilić.

Nije mogao da prežali raskid

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Zgrada u kojoj se desilo stravično ubistvo

Marina je u Kotežu živela sa sestrom Vesnom, koja se u međuvremenu udala i odselila. Jedno vreme je tu živeo i Stefan.

- U decembru me je pitala da li taj Stefan može da dođe da živi tu. Odgovorili smo da može, ako za to znaju njeni roditelji. Bio je tu do maja, kada je dobio radnu dozvolu za Norvešku i otišao je - kaže Stanko Ilić.

Pošto je Marina u međuvremenu raskinula s njim, on to nije mogao da joj oprosti, pa se vratio iz Norveške i otišao u Kotež, ali naoružan pištoljem.

Pucao sebi u usta

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Stan u kojem se desio zločin policija je zapečatila

Stefan Golubović je iz Donjeg Milanovca. Po zanimanju je logoped, a radio je i kao pratilac autistične dece. Njegovo stanje je teško i lekari se još bore za njegov život. Njemu je konstatovana rana na obrazu. Pretpostavlja se da mu je zadrhtala ruka kada je stavio cev u usta i povukao oroz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading