(VIDEO) Novi detalji strašnog krvoprolića u Kotežu: Marini je ispalio dva metka u slepoočnicu, a sebi pucao u usta!

Autor: informer.rs

Hronika

24.09.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Golubović (31) iz besa usmrtio Marinu Đuričić (31) nakon što mu je saopštila da je našla drugog momka i da ne želi više da bude sa njim.

Foto: Facebook.com/Marina Đuričić
Marina Đuričić

Stefan Golubović (31) juče je u 15.45 časova pištoljem ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (31) u njenom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Kotež, a zatim je pokušao samoubistvo tako što je pucao sebi u usta! Marina je na mestu preminula nakon što je pogođena sa dva hica u slepoočnicu, dok je ubica u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar i lekari se bore da mu spasu život.

Kako smo saznali od komšija, mladić je pucao u Marinu i u sebe, jer je ona odlučila da ga ostavi.

- Marina je studentkinja i godinama živi u iznajmljenom stanu, u ulici Tjentište. Iz okoline Loznice je, koliko znam. Ranije je sa njom živela i rođena sestra Vesna, ali se ona nedavno udala. Stefan je izvesno vreme bio na privremenom radu u Švedskoj i skoro se vratio. Međutim, Marina je rešila da prekine vezu s njim, pošto je našla novog momka, i to mu je saopštila u stanu - naveo je za Informer jedan od komšija i dodao:

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Mesto zločina

- Pretpostavljam da je Stefan potegao pištolj, jer nije mogao s tim da se pomiri. Kako sam čuo, dva puta je pucao devojci u glavu, a zatim ispalio metak sebi u usta. Najverovatnije mu je u tom trenutku zadrhtala ruka, pa je metak izašao kroz obraz i on je ostao živ, iako u teškom stanju.

Proganjao i prethodnu devojku

Stefan je navodno prvi incident izazvao još u nedelju uveče, kada je banuo kod Marine u stan i pokušao da je nagovori da se pomire. Komšije su to veče čule svađu i buku, ali ništa dramatično. Bliskoj prijateljici, kako saznajemo, Marina se skoro poverila da je Stefan uporno zove telefonom i šalje preteće poruke, zbog čega je razmišljala da se obrati policiji i prijavi ga za proganjanje. Navodno ga je i prethodna devojka prijavila, jer nije mogla drugačije da ga se otarasi!

Kad su odjeknuli hici, žitelji ovog dela Koteža pozvali su policiju, koja je brzo stigla do stana.

Foto: youtube.com/Pink.rs.

- Patrola je zatekla beživotno telo mlađe žene i muškarca, koji je bio bez svesti. Pored teško ranjenog muškarca pronađen je pištolj. On je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu - kratko su rekli u policiji.

Na mestu strašnog zločina juče se prvi pojavio Marinin otac Zoran, koji trenutno boravi u Beogradu kao sezonski radnik i stanuje u blizini, takođe kao podstanar. Nesrećni čovek je od bola jaukao i dozivao ćerku. Ubrzo je stigla i druga ćerka Vesna. Nemi od bola i suza, dugo su stajali zagrljeni i nemoćni da bilo šta kažu. U jednom trenutku Vesna je izgubila svest, a potom je Marininom ocu pozlilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading