NEMI OD BOLA! Ocu i sestri pozlilo: Potresne scene na mestu jezivog zločina u Kotežu

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

23.09.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stanu u beogradskom naselju Kotež, u Ulici Tjentište, u ponedeljak popodne, pronađeno je beživotno telo Marine Đ., a kraj nje je u besvesnom stanju pronađen njen bivši dečko Stefan G., za kojeg se sumnja da je pucao u Marinu. On je u teškom stanju prevezen u Urgentni centar.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Uviđaj u Kotežu

Ispred zgrade u kojoj se, nešto pre 16 časova, dogodio svirepi zločin okupila se porodica i komšije tragično stradale devojke.

Otac i sestra, nemi od bola i suza dugo su stajali zagrljeni, nemoćni da bilo šta kažu. U jednom trenutku sestra je izgubila svest, a potom je Marininom ocu pozlilo.

Policija je nekoliko sati vršila uviđaj. Sumnja da je mladić pucao u Marinu jer nije želela da se pomiri sa njim nakon raskida.

 

 

Mladić je već neko vreme boravio u Švedskoj i nedavno se vratio u Srbiju. Kako se sumnja, danas je došao do stana u kojem je Marina živela sa sestrom i upucao je, a potom je i sebi pokušao da oduzme život.

Komšije su čule pucnje iz vatrenog oružja i odmah pozvale policiju.

- Marina je bila veoma ljubazna i fina devojka. Leti je često sedela napolju i učila, uvek se javljala. Ovo je tragedija - rekla je za "Blic" komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading