(VIDEO) "Zatekao sam ga kako leži u lokvi krvi": Monstrum ušao u dvorište, izvukao psa iz boksa i ZAKLAO GA!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

22.09.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan slučaj brutalnog ubistva psa dogodio se u Obrenovcu kada je tokom noći neko upao u kuću jednog od meštana, izvukao životinju iz boksa i krvnički je zaklao!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se navodi, vlasnik psa, koji je želeo da ostane anoniman, nije ni slutio kakav će prizor zateći.

- Jutros oko 8.15 sam došao da ga nahranim. Ja idem od kuće, a on ćuti, iako obično skače kad me vidi. Kad sam došao na oko tri metra od boksa on je ležao u krvi. Zvao sam veterinara - rekao je vlasnik psa.

Prema njegovim rečima, tokom protekle noći nije se desilo ništa neuobičajeno. Nije se čuo lavež niti bilo kakva borba, a u komšiluku su svi rod, te ne može da sumnja ni na koga.

Ono što zabrinjava je činjenica da je pas izvučen iz dobro obezbeđenog boksa, zatvorenog debelom žicom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Boks je bio zatvoren žicom...

- Kada sam došao do boksa, žica kojom ga vezujem bila je ispravljena. Jutros kad sam izašao iz kuće, kapija je bila zatvorena, a evo, pas leži ispred boksa. Čudi me način na koji je ubijen. Čini mi se da je samo ubod nožem, ne vide se tragovi borbe. Uboden na jedno mesto i tu je ostao u lokvi krvi - dodaje vlasnik.

Podsetimo, ubistvo psa se Obrenovcu dogodilo i prošle godine, kada se društvenim mrežama proširio monstruozni video snimak na kojem se vidi kako dva mladića, navodno članova sekte, kolju psa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading