"Videli smo ženu kako ide ka njegovoj kući": Otkriveni jezivi detalji smrti čoveka kojeg je ćerka našla u lokvi krvi

Autor: novosti.rs

Hronika

18.09.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok smrti Ljubisava Nikolića (51) iz Predvorice kod Šapca, koga je ćerka zatekla krvave glave, je utvrđen, a zasad se smatra da je pao u alkoholisanom stanju, povredio se, a zatim iskrvario u svom krevetu.

RepublikaFoto: Photo by Danielle Dolson on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako su pokazali prvi rezultati obdukcije, on je iskrvario nakon pada na glavu. Kako se saznaje, Ljubisav je bio u teško alkoholisanom stanju, a imao je i cirozu jetre.

U kući Nikolića u Predvorici su čitave noći materijal skupljali pripadnici stručne kriminalističke ekipe iz Novog Sada. Kako je ovaj list saznao, slučaj je bio posebno intrigantan jer je ličio na samoubistvo, ali nedostajao je predmet kojim bi ono moglo biti počinjeno.

- Bio mi je kum i prijatelj, izuzetno vredan i pošten čovek, ali se, eto, u zadnje vreme odao alkoholu. Grdila sam ga zbog toga. Nije mnogo vredelo - priča komšinica i dobra prijateljica Ruža.

Meštani se slično izjašnjavaju o Nikoliću.

- Nije nikoga dirao. Prođe i kaže "dobar dan", nije imao neprijatelje, tako da ne možemo ni da pretpostavimo ko bi njega ubio. Može da bude da je negde pao u alkoholisanom stanju, pa iskrvario u krevetu i umro - kaže druga susetka, koja je posumnjala u uzrok smrti Nikolića.

U seoskoj prodavnici opet potvrđuju da je Ljubisav dolazio svakodnevno po namernice, a u poslednje vreme i po bocu nekog pića. Nije pravio smetnje nikome, ali se povukao iz društva i živeo pustinjački, pogotovo otkad su ga napustile supruga Jagoda i ćerka Aleksandra.

Meštani Predvorice kažu, u poslednje vreme je sa Ljubosavom "drugovala" izvesna ženska osoba, kojoj ne znaju ime ali je znaju po skitanju. Vele da je inače sklona čašici, ali i nasilna, a kobnog dana videli su je sa kesama kako odmiče prema njegovoj kući.

Podsećanja radi, telo Ljubisava Nikolića našla je njegova ćerka, u krevetu u njegovoj kući u selu Predvorica kod Šapca, kada je došla da ga obiđe. Ona je odmah alarmirala policiju i hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading