Zanemećete kad ovo pročitate! Igor Jurić otkrio šta je Tijanin ubica rekao kada su ga pitali zašto ju je ubio!

Autor: Republika

Hronika

18.09.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina, u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku ubio petnaestogodišnju Tijanu Jurić i potom sakrio njeno telo. Igor Jurić devojčicin otac otkrio je u raspravi o oslobađajućoj presudi za silovatelja deteta od 13 godina na Tviteru šta je ubica njegove ćerke rekao na suđenju zašto je to uradio.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragan Đurić
Dragan Đurić

- I na kraju, na sreću ne možeš da znaš kako se osećaju deca i roditelji žrtve pedofila. Ovo je direktan ubod u srce svima nama. Obrazloženje suda za oslobađajuću presudu je da "nije znao". Kada je sudija pitala ubicu mog deteta zašto je to uradio, odgovorio je sa "ne znam". Pozdrav - napisao je Jurić.

Podsetimo, Dragan Đurić osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva Tijane  (15). Samo slučajnost je kriva za kobni susret devojčice i monstruma. Tijana se posle ponoći vraćala sa drugom i drugaricom sa obližnjih sportskih terena u dom babe i dede, gde je provodila raspust. U jednom trenutku rekla im je da je zaboravila duks i da će ponovo otići do obližnjeg sportskog centra "Rata".

- Ušla je u uličicu koja vodi do "Rate" i tu se susrela sa monstrumom. Đurić se svojim crvenim "golfom" upravo tim putem vraćao sa fudbalskih terena, gde je bio u toku turnir u malom fudbalu. Cunjao je na tribinama, a onda je krenuo nazad.

Đurić je automobilom udario Tijanu, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio uvozilo i odvezao u atar kod Sombora, gde je potom i ubio.

Potraga za Tijanom je trajala 13 dana, a telo devojčice policija je pronašla u polju, 10 kilometara od Sombora. Policiju je na mesto gde ju je zakopao odveo ubica Dragan Đurić.

Dok je trajala potraga za nestalom Tijanom, Đurić je na internetu pretraživao porniće i raspitivao se za koliko vremena se raspada ljudsko telo.

Kada je Đurić upitan da li ima nešto da doda on je skoro plačnim glasom odgovorio: "Nemam ništa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading