(VIDEO) Njih 5 brutalno tuče jednu devojčicu! Isplivao još jedan uznemirujući snimak vršnjačkog nasilja

Autor: Kurir, Republika

Hronika

18.09.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji uznemirujući snimak brutalne đačke tuče u kojoj 5 devojčica tuče jednu bespomoćnu kruži društvenom mrežom Instagram.

RepublikaFoto: instagram.com/srpska_cast_official S
Još jedan u nizu skandaloznih snimaka

Posle snimka sramnog zlostavljanja iz Barajeva kao da nas je zasula lavina sličnih videa koji se nižu jedan za drugim, kao potvrda da su roditelji sa svih ovih prostora opasno omanuli kad nam se deca ovako ponašaju. 

Najnoviji snimak u nizu "ukazao" se na Instagramu i ne može se zasigurno reći odakle tačno potiče, mada na prvi pogled ne deluje kao da je iz Srbije. Neki od komentatora pominju Bar, neki Banjaluku - a s obzirom na akcenat i reči: "Brale, nastavićemo te tuć'!" - više vuče na Republiku Srpsku nego na Crnu Goru - ali da li je to zaista bitno?

Na njemu se vidi kako 5 devojaka udara jednu - jedan od komentatora napominje da se ovo "desilo još pre godinu dana", drugi "pre još pre dve godine", što samo govori u prilog da tonemo u bezdan i da to traje, traje, traje...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading