Deda poginuo, unuka u komi, porodica Ćirić očajna: Molimo se za život devojčice

Autor: novosti.rs

Hronika

17.09.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je na mestu poginuo Vojin Ćirić (77) iz Inđije, a njegova desetogodišnja unuka D.Ć. zadobila teške telesne povrede, u porodičnom domu Ćirića vladaju muk i neizvesnost.

RepublikaFoto: twitter.com/Centar za Bezbednost
Mesto nesreće u Inđiji

Lekari u Dečjoj bolnici u Novom Sadu i dalje čine sve kako bi se zdravstveno stanje devojčici poboljšalo. Ona se i dalje nalazi u komi, nakon što je vozač "audija" Vladimir P. (32) neprilagođenom brzinom prošao semafor "na crveno" i direktno udario u "reno klio" u kojem su bili deda i unuka.

Vozač "audija" biće saslušan u utorak u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a do tada će stići rezultati analize krvi - s koliko promila alkohola je izazvao ovaj sudar.

Niko u porodici Ćirić nije mogao da nasluti kakva tragedija će ih zadesiti. Kao što je i ranije praktikovao, deda je stavio unuku u auto da je odveze kod snajinih roditelja, kako bi devojčica neko vreme boravila tamo.

- Vojin je 40 godina vozio kamion, bio profesionalni vozač, koji nikada nije imao nijedan saobraćajni prekršaj. Uvek se strogo pridržavao saobraćajnih propisa. A čovek nastradao u saobraćaju ni kriv, ni dužan - priča jedna od prijateljica porodice.

Na sredini dvorišta dug sto, oko njega stolice. Ljudi dolaze, odlaze, izjavljuju saučešće porodici. Vojinova ćerka Radmila i njen suprug Zoran primaju saučešće, dok se njen brat i devojčicin otac Radovan nalazi u bolnici.

- Ono što znamo je da je mala u komi, ima hematom na mozgu. Posle skenera znaće se detaljnije, ali situacija je veoma kritična. Znamo da je u pravim rukama, rukama lekara, očekujemo da joj bude bolje i molimo se za nju - priča rodbina porodice Ćirić, dodajući da, i pored toga što se spremaju za sahranu, samo brinu o devojčicinom stanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading