Drama u Prijepolju: Autobus pregazio čoveka preko noge

Autor: Tanjug

Hronika

16.09.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom izlaska sa autobuskog stajališta u Prijepolju, u Hašimbegovića polju, autobus pribojskog autoprevoznika "Janjušević“ prešao je preko noge čoveka koji je ležao na kolovozu javlja portal "PP Media“.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema informacijama dobijenim od putnika, nesrećni čovek nalazio se na asfaltu, neposredno uz trotoar, vozač autobusa koji se kretao unazad nije ga primetio i prešao mu je preko noge. Povređeni muškarac, s višestrukim prelomom noge, kolima Hitne pomoći prevezen je u prijepoljsku Opštu bolnicu.

Prema informacijama do kojih je "PP Media“ došla iz ove zdravstvene ustanove, sredovečni muškarac nije životno ugrožen i nalazi se na hirurgiji.

Kako se saznaje, reč je o Pančevcu srednjih godina. Prve sumnje ukazuju da je čovek bio pod dejstvom alkohola te da se zbog toga našao na drumu. Nezgoda se desila oko 14.30 kada je autobus prevoznika "Janjušević“ trebalo iz Prijepolja da krene prema Kragujevcu.


Nakon izvršenog uviđaja saobraćajne policije, autobus je poslat na vanredan tehnički pregled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading