Opljačkana lepa Šaša, lopovi joj ukrali torbu ispred vrtića: Zvezda "Vojne akademije" na meti razbojnika

Autor:

Hronika

16.09.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Dabović Čukvaš (31), lepa glumica, mnogima poznatija kao Šaša iz serije "Vojna akademija", našla se krajem prošle nedelje na meti drskih lopova koji su joj usred dana ukrali torbu, i to ispred vrtića na Banovom brdu u Beogradu!

RepublikaFoto: youtube.com/Lasa Channel
Dragana Dabović Čukvaš

Kako saznaje Srpski telegraf, Dragana je oko 15 časova došla po trogodišnji ćerkicu u vrtić i parkirala se u blizini. Dok je ona bila po dete, zasad nepoznata osoba je obila njen automobil marke lančija i ukrala joj stvari sa zadnjeg sedišta.

Usred dana

- Nije je bilo bukvalno par minuta. Međutim, lopovu je to bilo dovoljno. Verovatno je prošao pored auta, video torbu i rešio da ga obije. Razbio je staklo, dograbio plen i nestao za par sekundi - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Izvor: Glumice nije bilo bukvalno par minuta. Međutim, lopovu je to bilo dovoljno

Lopovu preti godina robije

Prema Krivičnom zakonu Republike Srbije, lopov koji krađu izvrši obijanjem zatvorenih prostora ili savlađivanjem mehaničkih i elektronskih prepreka kazniće se zatvorom od jedne do najviše osam godina zatvora.

Naš sagovornik veruje da se radi o kradljivcu koji već duže vreme ordinira ispred različitih vrtića i vreba nesmotrene roditelje.

- Ljudi idu po dete u vrtić uglavnom po povratku s posla. Mnogi ostave stvari u vozilu računajući na to da će istrčati na brzaka. Lopovi to znaju i koriste. Zbog toga stalno apelujemo na roditelje da ne ostavljaju u kolima ništa, pa čak ni stvari koje nisu vredne. Lakše se preboli novac, ali je teško čekanje na šalterima za nova dokumenta. Upravo to se desilo i glumici - objašnjava naš sagovornik.

 

 

Pozvala policiju

Dragana je uzela ćerkicu iz vrtića, pozdravila se sa vaspitačicama i krenula kući ne sluteći šta je čeka. Kada je došla do automobila, šokirala se kada je videla da joj je razbijeno zadnje staklo.

- Na sedištu je imala torbu, koju je lopov odneo. U njoj je imala brojna dokumenta - ličnu kartu, vozačku, kartice... Sve joj je lopov odneo. Bila je besna, ali nije želela da dete to oseti. Pozvala je policiju, a pola sata kasnije se pojavila u stanici i podnela prijavu protiv nepoznatog lopova.

Uskoro premijera

Dragana Dabović Čukvaš je mlada, talentovana crnogorsko-srpska glumica. Publika ju je zapazila u filmu "S/Kidanje" gde joj je partner bio pokojni glumac Nebojša Glogovac. Najveću popularnost je stekla zahvaljujući ulozi kadetkinje Ines Šašvari Šaši u popularnoj TV seriji "Vojna akademija". Osim na TV ekranima, Dabovićevu publika može da vidi i u predstavama teatra Vihor, dok nas u oktobru očekuje i premijera "Vojne akademije 5".

Filmografija

 

2009. Na terapiji (TV serija)
2011. Kutija (film)
2012-2018. Vojna akademija (TV serija)
2013. S/Kidanje (Film)
2013. Vojna akademija 2 (film)

2014. Četiri ruže (film)

2016. Vere i zavere (TV serija)
2016. Igla ispod praga (film)
2016. Vojna akademija 3 (film)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading