TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Miroslava Armackog

Autor: blic.rs

Hronika

15.09.2019

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Armacki iz Melenaca, koji je nestao 4. jula, pronađen je mrtav u subotu.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Miroslav Armacki

Igor Jurić je na svom Fejsbuk profilu objavio da je Miroslavljevo telo pronađeno nakon 79 dana potrage.

- Duboko me je potresla ova vest, kao čoveka, prijatelja ove porodice i nekoga ko je isto prošao. Teško je ovo saznanje, ali jedino teže od njega je neizvesnost. Počivaj u miru, dobri čoveče - napisao je Jurić.

Detalji o tome šta se dogodilo, zasad, nisu poznati.

Podsetimo, Miroslav je nestao 4. jula 2019. godine. On je poslednji put viđen toga dana oko 22 sata na izlazu iz Melenaca ka Zrenjaninu, zbog čega je ovaj teren danima detaljno pretraživan. 

U akciju su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i članova porodice, ali nisu pronašli nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim.

Pre nego što je nestao, Miroslav je pozvao svoje najbliže na roštilj, kako bi častio što su mu povećali platu. Nakon toga je, kako je svojevremeno rekao njegov brat Aleksandar, otišao da isproba motor koji je tog dana popravljao i više se nije vratio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading