Novi detalji ranjavanja MMA borca: Isplaniran napad na zeta Nataše Bekvalac!

Autor:

Hronika

16.09.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zet Nataše Bekvalac MMA borac Damir Dado Mihajlović (37), koji je brutalno pretučen i izboden nožem po nogama u petak usred dana u jednom novosadskom kafiću, oseća se dobro i pušten je na kućno lečenje. I dok policija traga za trojicom napadača, u javnosti se pojavio snimak kamere za video-nadzor na kom se vidi kako je tuča počela, ali i na koji način je Mihajlović zamalo izbegao veću tragediju.

RepublikaFoto: youtube.com/Super zabava
Brutalan napad

- Na snimcima se vidi kako počinje rasprava između Mihajlovića i trojice mladića, koji dolaze do stola za kojim sedi MMA borac sa prijateljem. On u jednom trenutku ustaje, a njih trojica u bašti kafića počinju tuču. Ono što je zanimljivo, u jednom trenutku se na kameri vidi kako jedan od napadača uzima nešto iz žardinjere. Najverovatnije je u pitanju oružje, a to ovoj priči daje novu dimenziju jer postoji mogućnost da je napad unapred pripremljen - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

PEPELJAROM U GLAVU

Kamere su zabeležile trenutak kada jedan od napadača grabi pepeljaru i udara Mihajlovića u glavu. Nesrećni čovek je pao na tlo, ali napadačima to nije bilo dovoljno. Još nekoliko puta su ga udarili pepeljarom u glavu, a onda je jedan od njih potegao nož i krenuo u krvav pir.

- On je nekoliko puta zabo sečivo Mihajloviću u noge. Jeste ciljao potkolenicu, ali sve je moglo mnogo gore da se završi po žrtvu da je pogođen neki veći krvni sud. U pitanju je sportista kome usred takvih povreda karijera može da bude okončana. Samo pukom srećom sve je prošlo bez težih posledica jer napadač nije pogodio nijedan veći krvni sud, nerv ili tetivu, a od Mihajlovića je mogao da napravi invalida - kaže izvor Srpskog telegrafa.

U braku sa Jelenom Mrkić

Mihajlović je postao rod sa Natašom Bekvalac pošto se oženio njenom sestrom od tetke Jelenom Mrkić, koja je učestvovala u rijalitiju "Surviver", a i sama se oprobala na estradi, ali se brzo povukla posle samo nekoliko objavljenih pesama. Njih dvoje su se venčali 2014. godine i imaju troje dece. Treću prinovu dobili su samo desetak dana pre brutalnog napada.

NAPADAČI POBEGLI

Napadači za kojima novosadska policija još traga su potom pobegli, a Mihajlović je prebačen u Urgentni centar u Novom Sadu. Tamo je odmah po prijemu zbrinut, dijagnostikovana mu je kontuzija glave, posekotine po rukama i nekoliko ubodnih rana nogu. On je za svaki slučaj zadržan jedan dan u bolnici zbog povreda glave, ali je već dan posle napada pušten na kućno lečenje.

- Kamere su jasno snimile napadače i policija je došla do tih snimaka i očekuje se brza identifikacija i hapšenje. Motivi napada još nisu poznati. Da li je u pitanju bezrazložno, kafansko nasilje posle svađe ili tu postoje neraščišćeni računi odranije, još se ne zna - kaže naš izvor upoznat sa ovim slučajem.

Bio na poternici

Damir Mihajlović je učestvovao u incidentu i 2010. godine, takođe ispred jednog novosadskog kafića. Tada je prebijen i teško povređen tadašnji košarkaš Partizana Strahinja Milošević. Na poternici se našao Mihajlović i dvojica njegovih prijatelja, ali je MMA borac pobegao iz zemlje i jedno vreme ga nije bilo u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading