(FOTO) Ovo je ubica iz Kruševca koji je u punom kafiću presudio svojoj supruzi

Autor: Mediji, Republika

Hronika

15.09.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Jovanović (57) iz Lazarevca preminuo je nakon što je sebi pucao u glavu, a prethodno je ubio bivšu suprugu Gordanu Jovanović (47), dok je njenog rođenog brata Gorana Radosavljevića (42) iz Raške teško ranio.

RepublikaFoto: pexels.com/facebook/printscreen
Foto: Ilustracija

Jovanović je krvavi pir započeo u Kruševcu, u kafani "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici, gde je sedeo za stolom sa Gordanom i Goranom. Oni su mirno popili kafu, a potom je Jovanović izvukao pištolj i pucao u njih. Posle filmske potere izvršio je samoubistvo.

Bežeći od policije auto-putem u kontrasmeru, isprevrtao se automobilom.

Završio je stotinak kilometara dalje, u selu Brđani kod Gornjeg Milanovca, gde je posle policijske potere dva puta pucao sebi u glavu.

Nakon što se dao u bekstvo poznanici su strahovali da je možda krenuo da ubije decu kako je pretio neposredno pre nego što je izvršio ubistvo.

- Majka ga je napustila pre dva meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - kratko su rekla Gordanina i Mišina deca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading