HAOS U KUĆI MARJANOVIĆA: Zoranova prijateljica se javljala na telefon

Autor: pink.rs, Republika

Hronika

16.09.2017

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju je ove noći šokirala vest o hapšenju Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene. Zorana je policija zatekla u porodičnoj kući u Borči u kojoj je pored njegovih roditelja bila i žena koja je, kako smo već pisali, džipom nasrnula na policiju prilikom hapšenja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Zoran Marjanović tvrdi da nije ubio Jelenu

Marjanović je zanemeo prilikom hapšenja i izjavio: 

- Ja nemam veze s tim.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa svekrom pokojne Jelene, Vladimirom Marjanovićem, ali se na njegov mobilni telefon javila Zoranova bliska prijateljica koja je u razgovoru poručila da on nije ubica, kao i da je ''Jelenu držao kao malo vode na dlanu''.

- Zoran nije ubica, on je Jelenu držao kao malo vode na dlanu. To će biti dokazano, pravda će pobediti, zapamtite šta vam kažem! Ja Zorana veoma dobro poznajem, i on to nikada ne bi uradio - rekla je za Pink.rs prijateljica Zorana Marjanovića.

Zoranu je određen pritvor od mesec dana, a on će do ponoći biti prevezen u CZ. Pronađen je novi materijalni dokaz o Jeleninom ubistvu, a kako saznajemo to nije mobilni telefon!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading