Evo šta je odalo Zorana Marjanovića

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

15.09.2017

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je neposredno nakon ubistva zvezde "Granda" Jelena Marjanović u Borči 2. aprila prošle godine zaplenila farmerke njenog supruga Zorana Marjanovića. Upravo ovaj detalj igra vrlo bitnu odluku u odluci da se Marjanoviću, nakon ponovnog hapšenja, odredi pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uhapšen: Zoran Marjanović

Naime,  jedan od tragova koji je tada probudio sumnju da je Marjanović izvršio brutalan zločin bila je činjenica da se blato na njegovim farmerkama poklapalo sa blatom koje je pronađeno na telu ubijene pevačice.

Kako Alo! saznaje, tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je između ostalog zaplenila i njegove farmerke. 

To je kasnije i potvrđeno istragom, pošto je na njenoj odeći na više mesta pronađen Zoranov DNK.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju je blato na farmerkama koje je nosio Zoran Marjanović.

Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da to pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i veštačenjem pikupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacila sumnju na Zorana, te mu je određen pritvor do 30 dana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading