ODLUKA TUŽILAŠTVA: Smrskao ženi lobanju, sad mu preti 40 godina robije!

Autor: alo.rs

Hronika

16.09.2017

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje Dragane K. R. (49), koju je u noći između utorka i srede u Novom Beogradu pretukao muž Miloš K. (53), i dalje je kritično i, kako saznajemo, lekari se bore za njen život. Milošu K. je određen pritvor do 30 dana, a preti mu kazna do čak 40 godina zatvora.

Monstrumu sa Novog Beograda preti 40 godina robije

U zgradi u ulici Dušana Vukasovića 66, Miloš K., suprug nesrećne Dragane, navodno je u pijanom stanju posle svađe nasrnuo na svoju suprugu udarajući je rukama i nogama po telu, vukao je za kosu, a zatim joj je naneo povrede udarivši je kriglom u glavu. Zbog ozbiljnosti povreda, ona je prebačena u Urgentni centar.

- Dragana je, nažalost, u veoma teškom stanju, lekari su non-stop uz nju na intenzivnoj nezi i daju sve od sebe. Svaki minut je važan za nju kako bi ojačala i, da kažemo, izašla iz tog stanja kada joj život visi o koncu. Najveći problem svakako je to što je zadobila teške povrede glave i što je još bez svesti - rekao je izvor za „Alo!”, dodavši da je rano za bilo kakve prognoze.

Urgentni centar u Beogradu potvrdio je za ovaj list da je stanje Dragane K. R. nepromenjeno.

Iz tužilaštva je potvrđeno da je Miloš K. osumnjičen za krivično delo teškog ubistva u pokušaju i da je njegovo ispitivanje obavljeno u sredu.

- Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora zbog opasnosti da ne ponovi delo, zbog uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti - rekli su u tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je nakon saslušanja osumnjičenog doneo rešenje kojim je osumnjičenom Milošu K. odredio pritvor do 30 dana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading