Nestala Kruševljanka! Dete je poslednji put videlo na roditeljskom sastanku, a sumnja se da je napustila zemlju

Autor: Blic, Republika

Hronika

13.09.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Ivanović Dimić iz kruševačkog mesta Pepeljevac je u utorak prepodne otišla iz kuće i od tada se nikome nije javila. Muž i dvojica sinova, od 17 i 15 godina, zabrinuti su, jer ne znaju ništa o njoj.

RepublikaFoto: facebook.com/Jelena Merilin Jjs Simonovic
Nestala Maja Ivanović Dimić

Prema rečima njenog supruga Ivice Ivanovića, jedan od sinova je video majku tog dana u školi, na roditeljskom sastanku, a potom je, navodno, u 15.15 prešla granicu na prelazu Horgoš.

Njen suprug rekao je da "ne zna" šta je moglo da se dogodi sa njegovom suprugom.

- Verujte mi da ne znam. Čuo sam da je navodno otišla s nekim momkom iz svoje mladosti. Pa, kojim momkom, kad smo mi u braku 20 godina, od njene 15-te? A pre nego što je otišla, zvala me njena drugarica da mi kaže da se moja žena sprema da pobegne za Beč. Ona nema ni Fejsbuk, ni Viber, ni Whatsapp, ništa, nije imala ni pasoš - priča muž.

Prema njegovim rečima, ne zna šta da misli. Sinovi su mu, kaže, u teškom stanju jer ne znaju šta je s majkom. On planira da u ponedeljak, jer se tada vraća kući, ode u policiju i prijavi nestanak. Kako tvrdi, njegova majka je već bila i policija je sačinila zapisnik.

 

 

- Noć pre nestanka smo pričali telefonom, do 3 ujutru, pitao sam je da li im nešto fali, jer ja radim da zaradim za celu porodicu. Ništa mi tada nije rekla - priča Ivica Ivanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading