(FOTO) Da li vam je ovaj detalj promakao? Evo zašto su svi gledali u Zorana kada se pojavio ispred suda

Autor:

Hronika

11.09.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremno ročište pred suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović počinjeno 2. aprila 2016. godine, danas je završeno kada se njen suprug Zoran Marjanović izjasnio da nije kriv za ovaj svirepi zločin.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Zoran Marjanović obukao svetlu košulju koja mu ističe baš ovu tetovažu

Međutim, ono što je privuklo pažnju novinarima ispred Višeg suda jeste Marjanovićeva tetovaža na vratu.

Naime, on je na ročište stigao pre zakazanog termina, u pratnji svog advokata, a prilikom izlaska iz kola sa zatemljenim staklima svima je za oko zapala tetovaža na vratu koja se dosta ističe, posebno jer odudara od bele košulje. 

Već je poznato da Marjanović ima brojne crteže po telu, a kako je svojevremeno i sam otkrio medijima, svaka tetovaža ima posebno značenje, a jednu od njih posvetio je svojoj pokojnoj supruzi.

Govoreći upravo o ovoj tetovaži na vratu, objasnio je da je reč crtežu zmajeva. Red zmajeva simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno nad svim zlom. Vrlo je simbolično to što je baš danas, kada počinje suđenje koje mnogi nazivaju procesom decenije, rešio da istakne tetovažu sa ovakvim značenjem. 

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Zoran Marjanović u pratnji advokata

Kada je reč o ostalim tetovažama, anđeosko krilo ispod oka posvećeno je Jeleni i predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom. 

Takođe, Zoran na levom ramenu ima srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju, a na desnom ramenu ima srpski grb. Ispod njega je istetovirao i škorpiona, koji oslikava rečenicu: "Ne diramo te - ne diraj nas", dok se na vrhu ruke nalazi taktička snajperska kočnica optičkog nišana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading