KRVAVI OBRAČUN na Zlatiboru: Mladić nasrnuo nožem na dvojicu, IZBO IH GDE JE STIGAO!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

10.09.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je prtivor do 30 dana F. S. (18) iz Kraljeva zbog sumne da je u subotu uveče na Zlatiboru nožem pokušao da ubije jednog Čajetinca, a drugom je naneo teške telesne povrede.

Foto: Ilustracija

Kraljevčaninu se na teret stavlja teško ubistvo u pokušaju, dok se u istom predmetu P. M. (18) iz Užica sumnjiči za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. I njemu je takođe određen pritvor.

Pre tri noći u turističkom centru Zlatibora došlo je do verbalnog sukoba između F. S. i P. M. sa Čajetincima M. Š. i S. Đ., a žustru raspravu koja je prethodila umalo kobnim scenama započeli su dvojica uhapšenih.

Tokom prepirke F. S. je potegao nož i tri puta u grudni koš, od čega jednom s leđa, ubo M. Š. Kraljevčanin je zatim sečivom nasrnuo i na S. Đ. kome je zadao tri udarca u predelu kuka i buta. Usled zadobijenih povreda opasnih po život M. Š. je najpre zbrinut u bolnici u Užicu a potom prevezen za Beograd.

Prema nezvaničnim saznanjima, obojica napadača, protiv kojih je Više javno tužilaštvo podnelo naredbu u sprovođenju istrage, poznati su policiji još od kad su bili maloletnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading