Dvojica mladića brutalno pretučena u Prijepolju: Sedeli su mirno u kafiću, a onda su ih napali huligani sa palicama

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

07.09.2019

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva mladića zverski su pretučena u noći između petka i subote ispred kafića "San Marko" u Prijepolju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše "Glas zapadne Srbije, mladići su napadnuti metalnim šipkama i nanete su im povrede u predelu glave, vrata i leđa.

Prema rečima očevidaca, mladići su sedeli u kafiću i većinu vremena razgovarali između sebe, nisu bili u alkoholisanom stanju. Međutim, kada su krenuli napolje, sačekala ih je grupa od nekoliko momaka, koji su ih napali bez povoda.

 

 

Povređene mladiće je vlasnik lokala odvezao do bolnice gde su im sanirane povrede. Nakon lekarske obrade, oni su pušteni na kućno lečenje.

Policija je izašla na lice mesta a izjavu povređenih mladića uzeli su danas, jer su ova dva momka noćas bili u teškoj situaciji, obliveni krvlju i nisu mogli da daju iskaz.

Ono što je simptomatično, jeste da su napadači isti oni koji su nedavno u Prijepolju u centru grada pretukli fudbalera Polimlja, Emira Hamzića. On je iz te tuče jedva izvukao živu glavu, a posledice tog napada još uvek nisu sanirane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading