Bolesniku iz Kruševca određen pritvor: Sačekao da mu prijateljica izađe iz kuće, pa joj napastvovao majku

Autor: kurir.rs

Hronika

07.09.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Kruševcu odredio jednomesečni pritvor Borislavu S. (56) iz sela Konjuh, koji je pokušao da napastvuje bolesnu staricu, inače majku njegove prijateljice!

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash
Foto: Ilustracija

On je uhapšen juče zbog sumnje da je pokušao da siluje staricu (73) koja je nepokretna. Pokušaj obljubube dogodio se u četvrtak popodne u porodičnoj kući nesrećne žene.

- Borislav S., koji poznaje porodicu nesrećne bake, ušao je u njenu kuću u momentu kada je ćerka nakratko izašla. Počeo je da dodiruje po intimnim delovima tela staricu koja je nepokretna i vezana za krevet, a potom je svukao svoje pantalone - prepričava jezive detalje napastvovanja sagovornik upućen u istragu.

On dodaje da manijak nije uspeo da ostvari svoj bolesni naum jer je nesrećna žena počela da zapomaže.

- Njena vika ga je oterala iz kuće, a nesrećna starica je, kad joj se ćerka vratila, ispričala šta joj se dogodilo. Žena je ostala zatečena i zgrožena i odmah je pozvala policiju - dodaje izvor.

Policiji nije bilo teško da uđe u trag Borislavu S., koji stanuje u istom selu kao i napadnuta baka.

- On je uhapšen istog dana, a policija mu je na odobrenje Višeg javnog tužilaštva odredila zadržavanje do 48 časova, nakon čega je sproveden na saslušanje u tužilaštvo. Posle toga, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor - navodi izvor.

Ono što je naročito bizarno jeste činjenica da je Borislav S. posećivao i ranije kuću starice i održavao kontakt sa njenom ćerkom.

- Ne isključuje se mogućnost da je on znao da će starica biti sama kod kuće i da je iskoristio momenat kada je njena ćerka izašla - objašnjava sagovornik.

Borislavu S. je nakon saslušanja određen pritvor, a tužilaštvo je pokrenulo istragu.

- U zavisnosti od prikupljenih dokaza, nakon istrage će biti poznato da li će Borislav S. biti optužen za pokušaj silovanja ili nedozvoljene polne radnje. U svakom slučaju, za oba dela predviđena je kazna zatvora - kazao jesagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading