Vozač audija u bolnici pod budnim okom policije! Vozio suprotnom trakom, pa odveo Radeta i Vukosavu pravo u smrt

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

07.09.2019

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle saobraćajne nesreće na putu Korbovo - Kladovo, gde su poginuli Rade S. (61) i Vukosava G.(66), austrijski državljanin O. P. (21) učesnik u kobnom sudaru i dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege u Zdravstvenom centru Kladovo, pod budnim okom policije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Udes se dogodio u petak posle podne na putu Korbovo - Kladovo, u ataru sela Rtkovo. Kako je tada, za "Novosti", potvrdio Boris Petrović, direktor Zdravstvenog centra u Kladovu, O. P. (21) je zadobio prelom ruke i oguljotine, dok je njegov suvozač, sedamnaestogodišnji N. M., zadobio prelom noge i oguljotine.

Posle čeonog sudara "fijat stila" i "audija", olupine vozila su završile pored puta. Prema nezvaničnim informacijama, O. P., koji je bio za volanom "audija A4", poreklom je iz obližnjeg sela kod Kladova.

- Nekoliko dana pre udesa je došao iz Austrije, gde je odslužio vojni rok. Veselio se s drugarima zbog toga. Komšije su primetile da ume da vozi i malo brže, a pre ove nesreće, jedna starica se požalila da umalo nije naleteo na nju - kažu sagovornici.

Tog dana kada se dogodila nezgoda, "audi" je u jednom trenutku, navodno, velikom brzinom ušao u suprotnu traku, posle čega su se "fijat" i "audi" zakucali jedan u drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading