Ivana je jedva preživela batine bivšeg dečka, a sad kad ga je tužila, stigla joj crna ruža i strašni SMS od nepoznate osobe

Autor: telegraf.rs

Hronika

04.09.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivani je navodno ponuđen i novac da odustane od tužbe.

RepublikaFoto: fotomotaža/Fejsbuk

Ivana Filipović (22) koju je 12. marta u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24) u poslednje vreme je dobila više uvredljivih SMS poruka sa nepoznatog broja, što je prijavila i inspektorima u policiji, saznaje Telegraf.rs.

Tužilaštvo smatra da nema osnova sa pokretanje krivičnog postupka, dok u policiji kažu da će istražiti ko je slao poruke koje su devojku i njenu porodicu uznemirile, s obzirom na vezu sa krivičnim postupkom za nasilje u porodici koji se vodi u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

- Ivana je više puta sa nepoznatog telefonskog broja SMS porukama upozoravana da pripazi kuda ide, šta radi, šta priča, da razmisli o izmeni iskaza na sudu, pa joj je čak i ponuđen novac da odustane od tužbe. Zbog svega je uznemirena, kao i njena porodica i ne znaju ko bi mogao da bude dušebrižnik koji je savetuje i upozorava šta je za nju najbolje - navodi naš izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Navodno je u jednoj poruci Ivani najavljeno da očekuje crnu ružu, koju je posle par dana i primila brzom poštom.

Takođe, nezvanično se navodi kako je i njen otac primio pismo od anonimnog pošiljaoca u kojem mu se preporučuje da ćerku posavetuje šta će reći na suđenju i o njoj piše ne baš biranim rečima.

Porodice Lacković i Filipović su prekinule kontakt nakon što je Đorđe brutalno pretukao Ivanu. Dok se Ivana, navodno, samo jednom čula sa porodicom svog dečka dok je ležala u bolnici i to pre nego što je on uhapšen, njeni roditelji su odmah prekinuli komunikaciju sa nesuđenim prijateljima.

 

- Pošto se nisu javljali na telefon, a porodica Lackovića je shvatila da nije najpametnije da im idu na kapiju, navodno su preko bliskih rođaka ponudili novac da Ivana odustane od tužbe, što bi za njega bila olakšavajuća okolnost na suđenju jer bi ga u tom slučaju teretilo samo tužilaštvo po službenoj dužnosti. Njena porodica je demantovala da se nagodila - navodi izvor Telegraf.rs.

Foto: facebook.com/djordje lackovic

Ivana Filipović je saslušana u okviru istrage koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i prema nepotvrđenim informacijama izjasnila se da se pridružuje krivičnom gonjenju koje je pokrenuto po službenoj dužnosti. Angažovala je i advokata iz Novog Sada.

Ona od kraja marta, kada je napustila posao u jednoj novosadskoj kladionici, živi u selu, kod roditelja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

08.09.2019 14:17

Sve same lazi